Wat je favoriete Disneyfilm over jou vertelt

Lion King
Disney

Als jij weleens graag naar een Disneyfilm kijkt, dan heb je natuurlijk al lang je favoriete klassieker uitgekozen. Maar wist je ook dat die iets over je persoonlijkheid vertelt? Of ja, dat zeggen ze toch ;-). Kijk snel hieronder om te zien of het bij jou klopt! 

1. Assepoester

Popsugar

Is Assepoester je lievelingsfilm? Dan ben je een vriendelijk, optimistisch en nederig persoon die van de kleine dingen in het leven geniet. Je weet heel goed wat je wil en bent niet bang om daar wat extra moeite voor te doen. Je bent verstandig, elegant en een echte doorzetter. Voor jou is niets onmogelijk, zolang je er maar in gelooft!

2. Doornroosje

Giphy
Als je graag naar Doornroosje kijkt, dan sta je enorm positief in het leven. Jij bent van nature vrolijk en probeert altijd het zonnetje in huis te zijn. Verder heb je een zacht karakter, maar toch laat je niet over je heen lopen. En als het op de liefde aankomt, dan ben je iemand die alles zou doen voor degene die je graag ziet!

3. Sneeuwwitje

Tumblr
Fans van Sneeuwwitje houden van tradities: je bent iemand die niet vaak afwijkt van je plannen en die niet graag voor verrassingen komt te staan. Je hebt een warme persoonlijkheid en bent iemand die altijd voor iedereen klaarstaat: zeker voor je vrienden, want voor hen zou je door het vuur gaan. Je hebt dan ook al jaren dezelfde vriendengroep waarmee je ongetwijfeld nog heel wat leuke dingen gaat beleven!

4. Belle en het Beest

Giphy
Wie graag naar Belle en het Beest kijkt, heeft het hart op de tong. Jij zegt wat je denkt en dat kan iedereen wel appreciëren. Je bent verstandig, volwassen en tolerant, zelfs in moeilijke situaties. Je gelooft dat iedereen een tweede kans verdient én je veroordeelt niemand op basis van het uiterlijk: het innerlijk, dat is wat echt telt!

5. De Kleine Zeemeermin

Tumblr

Jij bent fan van De Kleine Zeemeermin? Dan ben je een optimistisch iemand die duidelijke toekomstplannen heeft. Toch ben je soms ook een tikkeltje impulsief, maar daardoor beleef je elke dag weer iets nieuws. Je geniet van je vrijheid en houdt ook weleens van een stevig feestje. Doorzettingsvermogen, dat is jouw sterkte: je zal nooit opgeven om je dromen te bereiken!

6. Aladdin

Tumblr

Als Aladdin-fan ben je vastberaden om je doelen na te streven: je gelooft oprecht in je dromen en je zou alles over hebben voor de mensen van wie je houdt. Je vindt het zalig om in de belangstelling te staan, maar hey, wie niet? 😉 Af en toe haal je weleens wat kattenkwaad uit, maar dat los je op met je goed geweten en geweldige humor!

7. Pocahontas

Tumblr

Sterk en onafhankelijk: dat zijn de woorden die het best bij een Pocahontas-fan passen. Je komt op voor de dingen waar je in gelooft en ook in de liefde ga je er helemaal voor. Verder ben je een echt familiemens en hou je enorm van de natuur. Je blijft ook altijd jezelf en daarop zeggen wij: goed bezig!

8. Pinokkio

Giphy
Een echte jongen worden, dat is de droom van Pinokkio. Die van jou is ook duidelijk: voor altijd de goede band met je familie houden en zoveel mogelijk geweldige avonturen meemaken. Je bent eerlijk, creatief en je hebt een open geest waardoor de wereld aan je voeten ligt. Je bent graag omringd door vlotte, sympathieke mensen en ja, met hen zet je af en toe graag de bloemetjes buiten! 😉

9. Mulan

Buzzfeed
Je houdt van je vrienden en familie, bent loyaal en hebt zin in avontuur? Dan ben je ongetwijfeld een Mulan-fan! Wat het leven je ook brengt, je zet anderen op de eerste plaats en dat maakt je een geweldig iemand. Toch denk je ook vaak aan jezelf, want je gaat graag op reis om nieuwe culturen te ontdekken. Hoe dan ook blijf je altijd wie je bent, en daardoor hebben mensen keiveel respect voor jou.

10. Tarzan

The Odyssey Online
Als Tarzan-fan kan je niet anders dan nieuwsgierig en avontuurlijk zijn. Sterker zelfs: je houdt van uitdagingen en gaat voor niets uit de weg, wat het leven je ook brengt. Zelfs in de moeilijkste situaties trek je je plan! Je bent stoer, maar toch heb je een klein hartje, zeker als het op de liefde aankomt. Want ja: je zou alles doen om je vriend(in) gelukkig te maken én te beschermen. Heeft hij/zij geluk met jou als lief!

11. Peter Pan

Peter Pan gif
Giphy
Nooit volwassen worden, dat is het motto van Peter Pan, en ondertussen ook van jou. Je leeft ervoor om van elke dag een feest te maken en je ziet magie in de kleine dingen van het leven. Je bent sociaal, avontuurlijk en een beetje impulsief, waardoor je al ongelofelijke dingen hebt meegemaakt. Je houdt ervan om over de toekomst te fantaseren, en met jouw ingesteldheid zijn we er zeker van dat die er rooskleurig uitziet!

12. Bambi

Bambi gif
Giphy
Kijk je graag naar Bambi? Dan ben je sowieso graag in de natuur en hou je enorm veel van dieren. Je hebt een zacht karakter, maar toch ben je moedig en geef je nooit op. Je kan je goed aanpassen aan nieuwe – soms onverwachte of zelfs lastige – situaties en wat je ook overkomt: je bent niet uit je lood te slaan en blijft altijd positief. En dat geef je ook door aan de mensen uit je omgeving!

13. Lady en de Vagebond

Giphy
Als Lady en de Vagebond je lievelingsfilm is, dan ben je zeker geen oppervlakkig persoon. Integendeel: je kijkt verder dan het uiterlijk en je geeft iedereen een kans, want je ziet het goede in iedereen. Je bent heel sociaal en je hebt een grote vriendenkring, want iedereen wil jou wel als vriend(in). En terecht! 😉

14. De Aristokatten

Aristokatten gif
Giphy

Wie graag naar De Aristokatten kijkt, is waarschijnlijk niet alleen een crazy cat person maar ook iemand die vrienden en familie superbelangrijk vindt. Je staat altijd voor hen klaar, en ze weten ook dat ze bij jou terechtkunnen want je bent echt te vertrouwen. Je zegt ook geen ‘nee’ tegen een goed feestje en bent van nature muzikaal aangelegd, of je nu zelf een instrument bespeelt of er gewoon graag naar luistert. Een beetje een manusje-van-alles, dus!

15. Jungle Boek

Jungle Book gif
Giphy
Als Jungle Boek je favoriete Disneyfilm is, dan hou je sowieso enorm van avontuur en reizen. Je vindt het zalig om nieuwe culturen te ontdekken, want je bent ook heel open-minded. Je hebt geen vooroordelen en vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient. Je wint snel het vertrouwen van mensen, omdat ze weten dat je heel betrouwbaar bent. En dat maakt van jou de ideale vriend(in)!

16. De Leeuwenkoning

Lion King gif
Giphy
Hakuna Matata, dat is je lijfspreuk! Je zorgen maken, dat is een ver-van-je-bedshow. Je leeft in het moment en geniet van alles wat op je pad komt. Meestal vertrouw je op je buikgevoel, en daardoor is je leven één groot avontuur. Je bent ambitieus, vastberaden en je vindt het fantastisch om anderen trots te maken … en dat doe je dan ook. Goed bezig!

17. 101 Dalmatiërs

101 Dalmatiërs gif
Giphy

Als 101 Dalmatiërs-fan zit je nooit stil. Je hebt een druk sociaal leven, en dat is volledig dankzij je grote vriendenkring en zin voor avontuur. Je loopt je dikwijls de benen vanonder het lijf voor anderen, maar soms kan je jezelf ook op de eerste plaats zetten en doen waar je zin in hebt. Het spreekt natuurlijk ook voor zich dat je een echte dierenliefhebber bent. Je hebt waarschijnlijk één of meerdere schattige viervoeters lopen, of hebben we ongelijk? 😉

18. Frozen

Frozen gif
Giphy

Is Frozen je lievelingsfilm? Dan ben je een familiemens die graag plezier maakt, maar ook je verantwoordelijkheid kan opnemen. Je neemt graag de touwtjes in handen, maar je kan je net zo goed eens goed laten gaan, want voor jou is het leven een feest! Je laat je niet snel beïnvloeden: je doet gewoon waar je gelukkig van wordt. En ja, dat zijn waarschijnlijk ook warm hugs ;-).

19. Tangled

Tangled gif
Giphy
Een flapuit die enthousiast is en soms ietsje té veel energie heeft: dat ben jij. Tangled-fans komen ook graag onder de mensen, babbelen graag en proberen met veel plezier nieuwe dingen uit, ook al ben je soms een beetje onhandig … maar hey, dat maakt je tot wie je bent! En dat is een geweldig iemand die zelfs de kleinste dingen kan appreciëren. Blijf vooral zo!

En, klopt het bij jou?

Gesponsorde artikelen