Wat je favoriete paaseitje over jou vertelt

Wat je favoriete paaseitje over jou vertelt

De paashaas en de paasklokken zijn weer in het land en dat betekent dat je eindelijk schaamteloos paaseitjes kan eten. En iedereen – dus ja, jij ook – heeft wel zijn of haar favoriete eitje. En die keuze zegt meer over je dan je zou denken. Of dat zeggen ze toch 😉 …

1. Volledig melk

Zijn de volledige melkchocoladen eitjes je favoriet, dan ben jij een gewoontedier. Jij hebt de dingen graag duidelijk en simpel. Geen tierlantijntjes, geen verrassingen. Jij weet wat je wil en gaat recht op je doel af. Orde en structuur zijn van noodzakelijk belang en niemand is beter in plannen dan jij.

2. Volledig wit

Ga jij altijd meteen voor de witte eitjes? Dan ben een echte sweety, en niet alleen op het vlak van eten. Je bent superlief en komt met iedereen overeen. Je bent een babbelaar die in no time vrienden maakt en zal nooit een vlieg kwaad doen. Way to go!

3. Volledig zwart

Zijn het de volledig zwarte eitjes waarvan jij gaat watertanden? Dan ben jij geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Jij weet wat je wil en laat je door niets of niemand doen. Jij in drie woorden? Dat is: badass, onafhankelijk en zelfzeker!

4. Praliné

De pralinéliefhebbers onder ons dat zijn de dromers. Jij loopt altijd met je hoofd in de wolken, maar er is echt niemand die zo creatief is als jij. Uit jouw brein ontspringen de zotste ideeën, soms is het een hit, soms eens een mis, maar met jou erbij is er altijd plezier voor tien!

5. Pistache

Nuchtere mensen, die kiezen voor een paaseitje met pistachevullig. Jij bent down-to-earth en blijft altijd stevig met je voeten op de grond. Bij je vrienden sta je bekend als een luisterend oor en iedereen kan op jou rekenen voor het beste advies. Want met jouw nuchtere levensvisie kan jij dat als geen ander.

6. Hazelnoot

Zijn de eitjes met hazelnoot je favoriet? Dan ben jij een man/vrouw met pit. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en staat altijd klaar voor nieuwe avonturen. Of dat nu een impulsief reisje is of een experimentje in de keuken. Go, go go!

7. Vanille

Hou jij van eitjes met vanillevulling? Dan kom jij misschien wel stoer over, maar vanbinnen heb je een hart van goud. En oké, niet iedereen krijgt die zachte kant van je te zien. Maar wie je echt kent, weet dat jij de liefste persoon ter wereld bent. Van goede raad tot lieve woordjes, bij jou zijn je vrienden altijd aan het goeie adres.

8. Koffie of mokka

Grabbel jij altijd meteen naar de eitjes gevuld met mokka of koffie? Dan ben je een echt leiderstype. Jij bent graag in control en houdt de touwtjes stevig in handen. Opgeven staat niet in je woordenboek en je zal er alles aan doen om je doel te bereiken.

9. Banaan

Zit jij altijd te graaien naar de eitjes met banaan? Dan ben je een echte optimist. Met je aanstekelijke enthousiasme kan je zelfs op het gezicht van de meest verstokte zuurpruim een glimlach toveren. Je bent altijd het zonnetje in huis en ziet in alles het positieve. Gaan met die banaan!

10. Knettersuiker

Zijn paaseitjes met knettersuiker je favoriet? Dan lijk je misschien heel kalm en rustig, maar wanneer mensen je beter leren kennen, merken ze al gauw dat jij een vat vol verrassingen bent. Met jou in de buurt valt er altijd wel iets te beleven. Een sprankelende persoonlijkheid dus. 😉

11. Biscuit

Ga jij altijd voor de paaseitjes met stukjes biscuit, dan ben je iemand die zich makkelijk kan aanpassen aan verschillende situaties. Jij kan een zotte doos zijn, maar wanneer het nodig is, kan je ook superserieus zijn. Jij weet altijd de juiste ingesteldheid te vinden en dat is wat mensen appreciëren aan jou.

12. Daim

Wie houdt van paaseitjes met Daimvulling is avontuurlijk aangelegd en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Je bent ook een harde werker en steekt dus graag de handen uit de mouwen. Want jij weet: als je ergens wil geraken, moet je er hard voor werken.

13. Oreo

Ga jij resoluut voor de eitjes met oreovulling, dan ben jij een échte extravert. Jij bent een open boek en maakt zonder problemen nieuwe vrienden. Je ben een echte babbelkont en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Jij bent altijd the life of the party en met jou in de buurt is elke dag een feest!

Gesponsorde artikelen