Wat je favoriete pizza over jou vertelt

Wat je favoriete pizza over jou vertelt

Pizza is heaven on earth, daar zijn we het allemaal over eens! Maar wist je dat je favoriete pizza ook veel over je persoonlijkheid vertelt? Allez, dat zeggen ze toch ;-). Kijk maar snel of het bij jou klopt! 

1. Pizza margherita

Is de simpele maar superlekkere pizza margherita jouw favoriet? Dan kan jij enorm genieten van de kleine dingen in het leven. Gezellig op café gaan met vrienden of tot ’s morgens vroeg uitgaan, voor jou is het allemaal gelijk, zolang je maar in goed gezelschap bent. Jij bent altijd goedgezind en dat werkt aanstekelijk. Doe zo voort!

2. Pizza hawaï

Hou jij van sappige stukjes ananas op je pizza? Dan ben jij sowieso het zonnetje in huis! Jij bent vrolijk, optimistisch en énorm sociaal. Jij bent een goede vriend(in) die altijd klaarstaat voor je vrienden, als ze problemen hebben of als ze gewoon eens goed willen ontspannen. Door grapjes te maken en samen leuke dingen te doen, maak je iedereen helemaal happy. Goed bezig!

3. Pizza pepperoni

Heb jij het liefst een beetje spicy 😉? Dan ben jij een avontuurlijk type dat graag de touwtjes in handen neemt. Je durft al eens buiten de lijntjes te kleuren en je laat je niet doen. Je hebt respect voor alles en iedereen en je vrienden weten dat ze altijd bij jou terechtkunnen. Ze zijn altijd blij als jij aankomt op een feestje want jij bent een echte sfeermaker. Let’s get the party started!

4. Pizza quattro formaggi

Ben jij een echt kaaslover? Dan zijn vrienden en familie superbelangrijk voor jou. Je bent sociaal en vindt het superleuk om nieuwe mensen te leren kennen. Je gaat graag een avondje feesten tot je erbij neervalt, maar je kan evengoed genieten van een Netflix-date met je beste vrienden. Jij blijft altijd jezelf en dat is echt wel supertof!

5. Pizza vegetariana

Kies jij steevast voor een lekkere groentemix op je pizza? Dan ben jij een echte babbelaar met het hart op de tong. Je kan over alles meepraten en geeft ook altijd eerlijk je mening. Je hebt altijd een goed humeur en dat werkt aanstekelijk, want je vrienden worden instant gelukkig als ze jou zien. Doe zo verder!

6. Pizza calzone

Calzonefans zijn de rebellen onder de pizza-eters. Je durft uitdagingen aangaan zonder te twijfelen en je zal er altijd voor de volle 100 procent voor gaan. Je bent een tikkeltje impulsief en daardoor beleef je elke dag een nieuw avontuur. Jij en je vrienden staan altijd klaar voor een geïmproviseerd pizzafeestje. Blijven gaan!

7. Pizza frutti di mare

Jij bent altijd speels en enthousiast en durft te experimenteren. Je hebt tonnen energie en een drukbezette agenda. Maar toch vind je het superbelangrijk om tijd te maken om je te amuseren met je vrienden. Gelukkig ben jij altijd in feeststemming en dat vinden je vrienden fantastisch! Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

8. Pizza prosciutto

Kan jij enorm genieten van een pizza prosciutto? Dan ben jij duidelijk de grappenmaker van je vriendengroep. Je bent supersociaal en kan uit het niets met iedereen beginnen te praten over koetjes en kalfjes. Jij zorgt altijd voor ambiance op feestjes, want je gaat volledig uit de bol. Je vrienden weten dan ook dat ze voor een memorabel feestje bij jou moeten zijn.

9. Pizza funghi

Eet jij graag een pizza vol met alle soorten champignons? Dan ben jij een echte levensgenieter. Een pizza- en wijnavond met je beste vrienden vind jij echt de max. Je vrienden en familie zijn dan ook superbelangrijk voor jou. Je bent hondstrouw en gaat voor hen door vuur. Iedereen weet wat ze aan je hebben en dat is top!

10. Pizza tonno

Tuna all the way voor jou? Dan ben jij het type dat houdt van wat spanning in je leven. Gewoontjes is maar saai en elke dag is een nieuw begin. Jij bent een bezige bij die elke uitdaging durft aan te gaan. En omdat je zo’n drukke agenda hebt, kan je enorm genieten van een avondje ontspannen met vrienden, met een pizza tonno misschien?

11. Pizza quattro stagioni

Jij bent een echte creatieveling die niet kan stilzitten. Je kan je aanpassen in alle situaties en je zal altijd oplossingen zoeken voor problemen. Opgeven staat niet in jouw woordenboek en daardoor zal je je geen dag vervelen. Een ‘make your own pizza’-avond met vrienden staat zeker en vast op je bucketlist, gezellig!

12. Pizza pollo

Kan jij echt genieten van een pizza met lekker veel kip? Dan ben jij duidelijk iemand die houdt van structuur in je leven. Je hebt duidelijke toekomstplannen waar je hard voor werkt. Je bent sociaal en door iedereen graag gezien omdat je altijd vrolijk bent. Als je tijd neemt om te ontspannen, ga je er voor de volle 100 procent voor, en dat vinden je vrienden fantastisch aan jou!

13. Pizza speciale

Jij bent duidelijk iemand die écht van pizza houdt en dan doen de calorieën er helemaal niet toe. Jij houdt niet van keuzes maken, je wil het liefst alles meemaken en overal bij zijn. Je hebt een megadrukke agenda omdat je feestjes, reizen, werken en uitstapjes constant afwisselt. Jij streeft je dromen na en zorgt ervoor dat je elke dag écht geleefd hebt. Super!

14. Pizza napolitana

Fans van een lekkere pizza napolitana zijn supersympathiek. Je bent sociaal en geniet ervan om andere mensen aan het lachen te brengen. Je hebt een hechte vriendengroep die je door en door kent. Als jullie samen herinneringen ophalen, kan je niet meer stoppen met lachen. Voor jou zijn pizza, een glaasje wijn en je buddy’s de ideale ingrediënten voor een topavond.

15. Zelf samengestelde pizza

Kies jij graag zelf welke ingrediënten je op je pizza legt? Dan ben jij iemand die echt weet wat je wil. Je neemt geen risico’s en laat je niet gemakkelijk beïnvloeden door anderen. Je bent eerlijk en trouw aan je beste vrienden. Ze weten dat je dag en nacht voor hen klaarstaat, top!

Bon, wij hebben zin in pizza!

giphy

Gesponsorde artikelen