Left Right
scrollTop top

Wat jij moet onthouden uit de eerste aflevering van ‘The sky is the limit’


Wat jij moet onthouden uit de eerste aflevering van ‘The sky is the limit’

‘The sky is the limit’ is een reportagemagazine van VIER over the rich and famous van het Vlaamse vlakke land. Je dacht dat het zo gek niet kon worden, iedereen met de voetjes in de Vlaamse klei? Neu, wij kunnen dat ook, rijk zijn. De quotes om te onthouden uit de eerste aflevering.

Exactly.

1. HARRY SCHURMANS & OLGA

VIER

Peter Boeckx: “In Herentals begint Olga rustig aan haar dag. Zoals elke ochtend maakt ze zich op om te gaan sporten. Het is een dagelijks ritueel.”

Harry was zowaar de stem van het gezond verstand: “Als ik ga sporten, dan zweet ik.” Olga: “Maar ik moet mooi zijn.” De sportsessie bleek een powerplate te zijn.

“Ik heb een ontbijt nodig want na gisterenavond voel ik me nogal slapkes.”

Harry, terwijl hij veelbetekenend naar Olga tussen de lakens kijkt.

“Rood is de kleur van jouw lippen”

Harry citeert Marco Borsato. Later zou ook nog Guns n’ roses aan bod komen.

“Ik ben Napoleon”

Vergis u niet: een uitspraak van Olga. Harry: “Napoleon dacht dat ook: ‘Ik pak en pak en pak.’ Het ging over de plaats die Olga heeft ingepalmd in de dressing. Harry vergeleek zichzelf dan weer met een hond “die zijn terrein afbakent” en dat betekent: overal schilderijen van Olga hangen.

Eigenlijk heb ik drie vrouwen: mijn gras, mijn spek en Olga.

Gras staat op één. Ze besluit: “You have it all eh.”

“Darling, you’re not allowed to be naughty”

Olga als Harry verklapt wat hij elke ochtend doet met zijn drie vriendinnen: Olga en haar, euh, tweeling. Er kwam handbewegingen aan te pas en een jongensachtige lach. 

2. STEVEN DEFOUR & LAURA

“Als je een zo’n auto koopt, kan je hem beter personaliseren”

Wat Steven een auto noemt is een Mercedes GL63 AMG met 560 pk in mat zwart die hij liet personaliseren. Wat betekent: Velgen met daarin 35, waarin ‘Defour’ staat geschreven. Er zijn ook draakjes, zoals zijn voetbalclub in Porto. Instapmodel kost 150.000 euro, wat zo’n gepersonaliseerde versie kost, daar hebben we het raden naar. Wat we wel weten: dat ze zot zijn van belachelijk dure sloefen.

Veel meer memorabel kwam er niet uit hun monden, maar Twitter nam het met plezier over.

3. JAN KRIEKELS & KIRSTEN

“Buiten is een gevangenis, binnen is het paradijs”

De voordeur is ook werkelijk een deur uit de gevangenis van Lantin, die Jan Kriekels is gaan halen toen die werd afgebroken. 

“Iemand moet gek zijn”

Jans conclusie na de uiteenzetting over zijn tuinplannen, een grote zwemvijver met ‘vaginalippen’ die zichtbaar moeten zijn vanuit de ruimte, en om zijn binnenkoer te overdekken met glas, zoals een grote serre. 

“Belangrijk in een huis is dat je een plaats hebt voor een vrouw om te gaan shoppen”

Zei Jan. Kirsten: “De droom van elke vrouw, denk ik. De high heel club.”

“Staat er een paal voor het bed?”

Jan: “Ik denk dat de slaapkamer en de dans van de vrouw zo’n 150.000 jaar oud zijn. Ik heb die traditie gewoon in ere hersteld.” En dan Kirsten: “Het is de droom van elke man.”

“Ik kan paaldansen ja.”

Het is ook helemaal niet erotisch bedoeld, behalve voor Jan dan, maar het is vooral om mijn spieren te trainen. Daar krijg je een ongelofelijk mooi lichaam van.” Waarop toch een demonstratie volgde, met torenhoge Louboutins aan de voeten.

“Hij is bij me gebleven, wiehoew.”

Kirsten heeft gevoel voor humor. Zij het een beetje groen, want het kwam na de opmerking: “Ik had weggevlogen kunnen zijn maar ik ben gebleven.” Eerste reactie: “Kan je dat nu niet eens positief zeggen.” Auch.

“Dit is mijn wagon. Chic eh.”

Een Astrid Bryan-verwijzing, oh my God, oh my God! Ze ging met de Porsche in kwestie zes kinderen ophalen. Toen bleek dat de nanny ook mee was… met een andere Porsche.

I just need the sperm.

Kirsten is een BOM, ‘een bewust alleenstaande moeder’ (sic). Ze heeft twee kinderen, en die zijn niet van Jan. Hij heeft er al vier. 

En toen moest ik het gewoon vragen:

Voorlopig geen reactie. 

Uitzending: elke dinsdag om 21.05. Meer informatie op de website van VIER


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308