Wat krijgen we nu?! Grey’s Anatomy-ancien stopt ermee na tien seizoenen

Wat krijgen we nu?! Grey’s Anatomy-ancien stopt ermee na tien seizoenen
facebook grey’s anatomy

Meer en meer bekende gezichten verdwijnen uit de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy: eerst Cristina Yang, dan Derek Shepherd en nu vertrekt er nog een personage dat al eeuwen in de serie meedraait. Als je niet wil weten voor wie de seizoensfinale de laatste aflevering was, lees je best niet verder. 

Zo, tijd om te verklappen wie er vertrekt: Dr. Callie Torres, gespeeld door Sara Ramirez. Met deze emotionele tweet liet ze haar fans en de wereld weten dat Callie Torres niet meer te zien zal zijn in Grey’s Anatomy. “Ik ben heel dankbaar voor de laatste 10 jaar die ik met mijn Grey’s Anatomy en ABC-familie heb doorgebracht, maar voorlopig neem ik wat tijd voor mezelf.” 10 seizoenen heeft Torres meegedaan in Grey’s Anatomy, maar daar komt nu dus een einde aan.

“Ze zal altijd een thuis hebben bij Shondaland.”

Ook bedenkster Shonda Rhimes heeft een tweet de wereld ingestuurd over het vertrek van Sara Ramirez. “Ik zal Callie verschrikkelijk missen, maar ik ben enthousiast om te zien wat de toekomst zal brengen voor Sara.”

Maar de kans bestaat dat Callie Torres ooit terugkomt in de reeks. Ramirez zei in haar tweet “for now” (“momenteel”) en Rhimes laat dan weer weten dat ze “altijd een plek zal hebben bij Shondaland.” Dus wie weet? De deur staat duidelijk nog op een kiertje.

Vaarwel Callie Torres. Je hebt het toch zo’n 10 seizoenen volgehouden.

Giphy
Bronnen: Nu.nl, Deadline.com

Gesponsorde artikelen