Wat we al weten over de grote finale van K3 Zoekt K3: er zijn maar 8 combinaties meer mogelijk

Het belangrijkste moment van het jaar in de Vlaamse showbizz, dat is wat er vrijdagavond in Lint staat te gebeuren wanneer we eindelijk weten welke meisjes de nieuwe K3 gaan vormen. VTM liet ons al een beetje in de kaarten kijken en hoewel het belangrijkste geheim blijft, mogen we dit al weten over de grote finale van K3 Zoekt K3.

1. Er zijn maar acht combinaties meer mogelijk

Medialaan

Officieel tellen wij nu nog twintig combinaties in de nieuwe K3, maar Hanne, Klaasje, Lisa, Jindra, Marthe en Lauren zijn ondertussen bij de kapper langsgeweest en kregen een haarkleur toegewezen. Het wordt vrijdag dus blond tegen blond, zwart tegen zwart en rood tegen rood. De favoriete combinatie van de kijker is Hanne, Marthe en Klaasje, en hoewel de haarkleuren perfect zitten is die dus misschien niet meer mogelijk.

2. We stemmen niet op één, maar op drie meisjes

Tot nu toe hebben we, behalve bij de groepsopdracht, individueel voor meisjes moeten kiezen. Vanaf nu moeten we voor onze favoriete K3 stemmen. Ook Kristel, Karen, Josje, Gert Verhulst en Miguel Wiels zullen op hun favoriete trio stemmen.

3. Karen, Kristel en Josje treden voor het laatst live op tv op

Na de show is er nog de afscheidstournee van de huidige K3, samen met de nieuwe, maar nu vrijdag zullen de drie dames voor het laatst live op televisie te zien zijn. Ze mogen de show officieel openen.

4. Er komt een echte battle der haarkleuren

Ieder meisje heeft 50 procent kans om in de nieuwe K3 te zitten. De enige concurrent is nog dat andere meisje met dezelfde haarkleur. Daarom vechten ze het eerst uit in een spannende muzikale battle.

5. De acht mogelijke combinaties brengen een flitsende medley

Na de duels krijgen we de acht mogelijke K3-combinaties in een flitsende medley te zien. Daarna mogen wij op ons favoriete trio stemmen. Drie combinaties zullen daarna onherroepelijk worden geschrapt.

6. Het geld van onze stem gaat naar Rode Neuzen Dag

Wat de Nederlanders doen met het geld van de stemmen, is hun zaak. Maar Vlaanderen gaat in elk geval massaal de bankrekening van Rode Neuzen Dag spijzen.

7. We krijgen liefst 5 nieuwe K3-nummers te horen

Medialaan

De laatste vijf trio’s brengen elk een nieuw K3-nummer. Dat betekent dus dat er vijf nieuwe liedjes voor ons klaar liggen. Daarna mogen publiek en jury opnieuw stemmen over wie de nieuwe K3 zal worden.

8. En dan volgt het eerste optreden van de nieuwe K3

Medialaan

De drie winnende meisjes zullen voor het eerst samen als K3 optreden en de show afsluiten met hun nieuwe single 10.000 Luchtballonnen.

Meer
Lees meer...