Watch out doggies: wereldberoemde hondenfluisteraar komt naar België

Watch out doggies: wereldberoemde hondenfluisteraar komt naar België

Ben je gek op je hond, maar luistert hij nog niet zo geweldig? Dan heb je geluk, want de wereldberoemde hondenfluisteraar Cesar Millan komt op zaterdag 27 september naar de Stadsschouwburg in Antwerpen met een leerrijke en entertainende liveshow

Bij wie Cesar Millan niet meteen een belletje doet rinkelen: hij werd bekend dankzij zijn enorm succesvolle hondenprogramma Dog Whisperer with Cesar Millan op National Geographic. Sinds 2004 maakt hij een einde aan de nachtmerrie van tientallen baasjes door hen enkele kostbare technieken aan te leren in het opvoedproces van hun geliefde viervoeters. En op dit eigenste moment staat hij in de startblokken om een nieuw format op ons af te vuren. Cesar To The Rescue zal vanaf april 2014 wereldwijd te bekijken zijn op Nat Geo WILD. 

Net zoals op tv, zal hij ook in de liveshow via demonstraties enkele herkenbare thema’s belichten, zoals hoe je de lichaamstaal van je hond moet lezen om zo gedragsproblemen te voorkomen.

Instinct versus verstand

De wereld van een hond is er één van instinct, die waargenomen wordt met de neus, ogen en oren, in die respectievelijke volgorde. De menselijke wereld daarentegen wordt gekenmerkt door verstand, emotie en karakter. Het kan moeilijk zijn deze verschillende werelden met elkaar te verzoenen,” aldus Cesar.

Conclusie: honden trainen is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Maar een sensationele, leerrijke show wordt het sowieso.

Het is trouwens niet de eerste keer dat de hondenfluisteraar naar België komt. Zo stond hij eerder al in de Elisabethzaal, het Sportpaleis en de Lotto Arena. Op 27 september kiest hij voor een intiemere setting waar meer ruimte is voor persoonlijk contact met het publiek.

De ticketverkoop (tussen 44 en 99 euro) voor de Leader of the Pack LIVE show start nu donderdag 3 april om 10 uur via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Gesponsorde artikelen