Wauters vs Waes fake? Koen en Tom verstijven op duikplank

Wauters vs Waes fake? Koen en Tom verstijven op duikplank

Grote verrassing in Wauters vs Waes deze week: allebei faalden ze in de dwaze opdracht om van een hoogte van 20 meter in het water te duiken. Geen punten dus, maar niemand zal het hen kwalijk nemen. Kijk maar eens hoe akelig het is wanneer duikers op de meest waanzinnige plaatsen van een klif in het water springen.

vmma

Voor Koen was de opdracht al voor de eigenlijke sprong in Italië afgelopen. Hij probeerde het op tien meter, maar durfde de sprong gewoon niet aan. 

vmma

Van Tom hadden we verwacht dat hij het ook verschrikkelijk moeilijk zou krijgen, want in Tomstesterom liep het ooit mis toen hij bovenop een skischans stond. “Dat doe ik nooit”, zei hij toen hij hoorde wat de uitdaging was. Maar Tom zette zich over zijn angst en werd uiteindelijk door zijn buikspieren genekt.

vmma

Hij kreeg een tweede poging van Koen, maar in Thailand sloeg de angst ook hem om het lijf. Hij sprong tijdens de training nog van 19,5 meter, maar die halve meter extra haalde hij niet.

vmma

Rijbewijs, aub!

Een aflevering om snel te vergeten? Niet helemaal, daar zorgde klankman Pascal voor: Gutenmorgen! Het leverde hem meteen een Facebook-pagina op.

10 waanzinnige sprongen

De 20 meter hoogte was een sprong die vrouwen in competitie uitvoeren. Mannen gaan eigenlijk voor 27 meter en vanaf die hoogte kan een mislukte sprong fataal zijn. Krankzinnig? Kijk hier maar eens naar…

Stunts fake?

De aflevering van gisteren was het bewijs dat Koen en Tom geen Supermannen zijn die alle stunts tot een goed einde brengen. In Café Corsari gingen ze ook in het verweer tegen het verwijt dat het programma in scène is gezet. “Ik vind het vooral erg voor Koen”, zei Tom. Waarop hij een anonieme briefschrijver uitdaagde samen met hen van Bordeaux naar Parijs te rijden. “Ik had nooit gedacht dat hij het zou halen, maar meneer heeft wel 620 kilometer gefietst.”

En zo staat het na vijf opdrachten in Wauters versus Waes nog steeds 2-2.

vmma

Gesponsorde artikelen