We did it! Zo veroverde dit vreemde jongetje YouTube

We did it! Zo veroverde dit vreemde jongetje YouTube

Eén like kreeg hij, deze jongeman die zich op YouTube Sir Fedora noemt. Dat was voor hem genoeg om een nieuwe video te maken, waarin hij zijn geluk uitschreeuwt en vraagt om hem naar drie tot vijf likes te brengen. Hoewel je de neiging hebt om het gebrabbel van de jongen weg te klikken, blijf je op een of andere manier toch hangen. En wij niet alleen: het filmpje verzamelde ondertussen al 90.689 likes.

“We did it, we hebben één like gehaald. Jullie denken waarschijnlijk: Dude, het is maar één like. Maar het is toch geweldig dat ik weet dat jullie daar zijn. Ook al zijn jullie er niet, jullie zijn er”, zo begint het jongetje. Waarna hij euforisch blijft, vraagt om hem naar drie tot vijf likes te brengen en te volgen op Twitter en nog meer brabbelt over hoe geweldig het is. “Dat zou mij weer door het dak doen gaan”, klinkt het, waarna hij een gat in zijn plafond toont. Om dan te eindigen met zijn eigen versie van Miley Cyrus’ Wrecking Ball. Bizar.

Maar Sir Fedora had geluk dat een Reddit-gebruiker zijn video opmerkte en viraal deed gaan. “Ongelofelijk enthousiast, vreemd jongetje maakt een video waarin hij 1 like op YouTube viert. Het zou grappig zijn om hem een paar volgers te geven en te zien hoe hij reageert”, aldus dragonboltz. En zo geschiedde.

Op het moment van schrijven werd zijn video al 719.380 keer bekeken en kreeg hij 90.689 likes (maar ook 1.588 dislikes). Op Twitter heeft Sir Fedora ondertussen 22.700 volgers. Heel wat mensen zijn fan van het enthousiaste jongetje:

Uiteraard gaat Sir Fedora nu helemaal uit zijn dak. Toen hij merkte dat hij 45 volgers had op Twitter, volgde al een eerste filmpje om zijn verwondering uit te drukken. Een paar uur later bedankte hij iedereen voor de massale reacties, zowel op Twitter als in een nieuwe video op YouTube.

Het jongetje beleefde duidelijk de dag van zijn leven, met dank aan het internet. 

Gesponsorde artikelen