We kennen de nummers van Steracteur Sterartiest, en Sieg gaat iedereen weer wegblazen

We kennen de nummers van Steracteur Sterartiest, en Sieg gaat iedereen weer wegblazen

Acht acteurs zullen hun zangtalenten tonen in de derde show van Steracteur Sterartiest, en we weten intussen met welke nummers ze dat zullen doen. Voor Nicky Langley of Ianthe Tavernier zal het doek al in het begin van de show vallen. Voorts heeft Laura Tesoro een dubbele reden om te komen kijken. En we voorspellen dat Sieg iedereen weer gaat wegblazen.

1. Nicky Langley?

  • Moondance (Van Morrison)

Oma Fonkel belandde vorige week op de pijnbank na een volgens ons iets minder goede nummerkeuze. Qua zang was het goed, maar het jonge publiek kende het liedje amper. Als haar jonge fans genoeg gestemd hebben, mag ze deze week nog eens zingen. Al heeft ze andermaal voor een nummer uit haar jonge jaren gekozen. Moondance van Van Morrison kennen we natuurlijk allemaal wel, en het zal zeker werken in een gezellig café met een frisse pint, maar of ze hiermee het podium van Steracteur Sterartiest kan inpalmen? Dat zien we misschien tijdens de liveshow.

2. Ianthe Tavernier?

  • Don’t worry ‘bout me (Frances)

Als Nicky Langley niet doorgaat, dan zien we Ianthe Tavernier terug. Zij kiest voor een veel moderner liedje, maar wel eentje waarmee ze een risico neemt. Het heel breekbare Don’t worry about me van Frances is een prachtig nummer, maar ze zal vooral met haar stem het publiek voor zich moeten winnen. Vorige week bewees Ianthe dat ze over een uitstekende stem beschikt, dus we hebben er alle vertrouwen in dat ze ook dit goed zal doen. Het was al een verrassing dat ze op die pijnbank zit, toch?

3. Tinne Oltmans

  • What’s the pressure (Laura Tesoro)

Nadat de overlevende pijnbankzitter de show geopend heeft, zal Tinne Oltmans als volgende optreden. Zij maakt een gewaagde keuze deze week, want ze zingt What’s the pressure. De kans is groot dat Laura Tesoro in het publiek zit om haar vriendje Giovanni Kemper aan te moedigen, dus ze kan kritisch toekijken hoe Tinne Oltmans het doet met het nummer dat Laura naar het Eurovisiesongfestival bracht. Tinne kon tot nu toe nog niet helemaal overtuigen, dus dat zal ze met dit nummer toch eens moeten doen.

4. Koen Van Impe

  • Jennifer Jennings (Louis Neefs)

Koen Van Impe was vorige week de terechte winnaar van de tweede liveshow en hij kreeg dan ook de vrijstelling van de jury. Heeft hij deze week opnieuw z’n fans nodig? De kans bestaat wel, want net zoals Nicky Langley graait Koen deze week eens diep in de muziekgeschiedenis. En hij houdt het op Nederlands, altijd een extra risico. Hij waagt zich aan de bijzondere stem van Louis Neefs. Zal dit aanslaan bij de kijkers?

5. Michiel De Meyer

  • Louise (Gers Pardoel)

De kandidaten houden deze week van risico’s, want ook Michiel De Meyer durft het aan om met Louise voor de ogen van de originele vertolker van z’n nummer op te treden. Gers Pardoel zit immers in de jury en krijgt de kans om een oordeel te vellen. Vraag is ook of hij zichzelf niet te bevooroordeeld gaat vinden om Michiel hiervoor eventueel een vrijstelling te gunnen. Hoe dan ook is Michiel intussen één van de favorieten, dus we zien het wel goed komen.

6. Giovanni Kemper

  • End of the road (Boyz II Men)

Vorige week overtuigde Giovanni Kemper nog met een nummer van zijn idool Bruno Mars. Deze week gaat hij zowaar de melige toer op met een plakker van Boyz II Men. Wel een mooi nummer natuurlijk, en zonder twijfel kan hij als de beste zanger van een boysband de meisjes overtuigen om massaal voor hem te stemmen. Je moet overigens wel behoorlijk kunnen zingen voor dit nummer, dus Gio zal weer alles uit de kast halen.

7. Hilde De Baerdemaeker

  • Our house (Madness)

Het was vorige week eigenlijk niet goed, en gelukkig heeft Hilde De Baerdemaeker deze keer eens niet gekozen voor een nummer waarbij ze met haar zware stem probeert uit te pakken. Het aanstekelijke Our house is zeker een liedje waarmee ze ons weer volledig in haar kamp kan krijgen. Ook wel geen moderne nummerkeuze, maar werkelijk iedereen heeft dit deuntje toch ooit al eens mee gefloten?

8. Bab Buelens

  • Ciao adios (Anne-Marie)

Als we een modern popnummer willen, dan moeten we natuurlijk bij Bab Buelens zijn. Al beleeft zij moeilijke tijden in Steracteur Sterartiest. De eerste week zat ze op de pijnbank en vorige week bleef de kritiek van de jury ook niet uit. Ingeborg raadde haar aan om voor eenvoudigere nummers te kiezen. Of Anne-Marie dan de juiste keuze is valt nog af te wachten, want anders is het echt “Ciao adios, I’m done” voor Bab.

9. Sieg De Doncker

  • Rock dj (Robbie Williams)

De ster van de eerste twee shows is zonder twijfel Sieg De Doncker, nu al de grootste favoriet om de wedstrijd te winnen. Als rasechte entertainer kon hij niet beter kiezen dan voor Robbie Williams. Een nummer dat hem op het lijf geschreven is, en deze week heeft hij de eer om de show af te sluiten. Dat gaat hij zeker en vast met glans doen. De weg naar de finale is nog lang, maar het zou ons echt verwonderen als Sieg daar niet op zit.

Gesponsorde artikelen