We worden blijkbaar het gelukkigst van Karen Damen (en het minst van sociale media)

We worden blijkbaar het gelukkigst van Karen Damen (en het minst van sociale media)

Karen Damen is de BV waar wij het gelukkigst van worden. Dat blijkt uit de resultaten van Het Grote Geluksonderzoek van radiozender MNM. Op de tweede plaats staat Jonas Van Geel en het brons gaat naar Nathalie Meskens. Waar we het minst gelukkig van worden? Sociale media.

In het algemeen zijn wij allemaal heel gelukkige mensen. Maar liefst 70% van de mensen die de enquête invulden, noemen zichzelf heel gelukkig. Nog eens 20% vindt zichzelf ‘gewoon’ gelukkig en slechts 10% is neutraal over hoe ze zich voelen.

Het onderzoek toont ons dat we het allergelukkigste zijn in de zomer, op zaterdag, tussen 19 en 24u in onze living. Gooi daar nog wat vrienden en muziek bij en het kan niet meer beter worden.

Het minst gelukkig worden we van sociale media en we denken dat in Azië de mensen het minst gelukkig zijn. Het meest gelukkig zijn we in Europa, volgens de 5.000 mensen die de enquête invulden.

In het onderzoek werd gevraagd naar de MNM-radiostem waar je het gelukkigst van werd en dat werd -met kop en schouders boven de rest- Peter Van de Veire.

En de BV waar iedereen dus het gelukkigste van wordt is Karen Damen. De vrolijke spring-in-t-veld is zelf onder de indruk van het resultaat, zo blijkt op Twitter. Maar eigenlijk hoeft het toch niemand te verbazen dat we allemaal heel gelukkig worden van Karen op onze tv.

Voor alle resultaten van Het Grote Geluksonderzoek kan je hier terecht.

Gesponsorde artikelen