WECANDANCE 2019: veel wind, steengoede sets en zotte outfits

wecandance
wecandance

Meer dan 36.000 festivalgangers zakten afgelopen weekend af naar WECANDANCE, een dansfestival op het strand van Zeebrugge. De eerste twee festivaldagen waren helemaal uitverkocht en ook de tickets voor zondag waren bijna allemaal de deur uit. Dit was WECANDANCE 2019.

De zevende editie van WECANDANCE heeft de stoutste dromen van de organisatoren overschreden. De hevige rukwinden gooiden geen roet in het eten en ook op muzikaal vlak had het dancefestival voor ieder wat wils te bieden. 

Dj-sets van de bovenste plank

Zo kregen ze ‘aan ’t zeetje’ bezoek van niemand minder dan onder meer de topdj’s John Noseda en Damian Lazarus de revue. 

Ook Charlotte Adigéry maakte het publiek helemaal gek met haar funky, wilde beats, terwijl Sylvie Kreusch de feestneuzen op een vliegend tapijt meenam in een onvergetelijke, muzikale trip. Eagle deed de Thillers Stage op zijn grondvesten daveren en Kölsch deed de mond van menig festivalganger openvallen met een indrukwekkende set die wel drie uur in beslag nam.

wecandance

Food & fashion

Ook voor de hongerigen viel er op WECANDANCE wat te verhapstukken. In het AIRcafé stonden niemand minder dan de topchefs Sergio Herman en Paul Morel luxueuze maaltijden en overheerlijke cocktails te bereiden.

Om het op cullinair vlak nog straffer te doen, introduceerde WECANDANCE Farm To Table. Het concept: koken met lokale, seizoensgebonden ingrediënten die supervers en duurzaam zijn. De gloednieuwe beweging #Boerentrots is een partner van het festival.

wecandance

Op het festival stond ook mode centraal. Festivalgangers werden uitgenodigd om de meest extravagante outfits aan te trekken in safari-stijl, en dat leverde enkele prachtige kiekjes op.

wecandance

Sfeerbeelden van WECANDANCE 2019:

wecandance
wecandance
wecandance
wecandance
wecandance
wecandance

WECANDANCE 2020 gaat door van 7 tot 9 augustus 2020.

Gesponsorde artikelen