‘Wednesday’-acteurs Jenna Ortega en Percy Hanes binnenkort samen te zien in romcom

Goed nieuws voor de fans van Wednesday. Want hoewel het nog wachten is op een bevestiging van het tweede seizoen van de reeks, zullen twee van de acteurs binnenkort opnieuw samen in een project te zien zijn. Dat project is de romcom Winter Spring Summer or Fall. Wanneer die precies zal uitkomen, is niet bekend.

De nieuwe serie Wednesday is het nieuwe goudhaantje van Netflix. Het project van regisseur Tim Burton kon al op meer dan één miljard kijkuren rekenen op nog geen maand tijd en ook hoofdrolspeelster Jenna Ortega is in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste jonge actrices van dit moment. Ook haar tegenspeler Percy Hanes, die Xavier speelt, is een van dé ontdekkingen. Binnenkort staan de twee nog eens samen op set, en het is niet voor het tweede seizoen van Wednesday.

Groot succes

Ondertussen is het bijna een maand geleden dat de fantasyserie Wednesday op Netflix verscheen. In de eerste weken brak de reeks al verschillende records en ondertussen is die ook al  de tweede best bekeken Engelstalige serie op de streamingdienst. Het is dan ook geen verrassing dat de cast ondertussen overal gewild is.

Het hoofdpersonage Wednesday Addams wordt gespeeld door Jenna Ortega. De 20-jarige actrice speelde daarvoor al mee in onder andere You en Jane the Virgin en is binnenkort ook te zien in Scream 6. Maar na die projecten staan er zonder twijfel nog veel andere grote projecten te wachten. Dat is ook het geval voor Percy Hanes. Hij speelt Xavier Thorpe in de serie, een van de andere studenten op de Nevermore Academy en een love interest van Wednesday.

Nieuw project

Bij dat eerste nieuwe project zullen de twee acteurs elkaar opnieuw tegenkomen op de set. Beiden zijn namelijk gecast in Winter Spring Summer or Fall, een romcom van Tiffany Paulsen. Zij schreef in het verleden al films als Holidate.

Over Winter Spring Summer or Fall is nog niet veel bekend, maar wel wordt het omschreven als een kruising tussen de films Before Sunrise en The Perks of Being a Wallflower. De film gaat over twee tieners die elkaar ontmoeten terwijl ze op het punt staan volwassen te worden. Hun liefdesverhaal wordt verteld aan de hand van vier specifieke dagen. Wanneer en waar de film precies zal uitkomen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...