Left Right
scrollTop top

Weer een nieuwe lading singles op ‘Temptation Island’! En het zijn geen doetjes!


Weer een nieuwe lading singles op ‘Temptation Island’! En het zijn geen doetjes!

De ‘Temptation’ gaat nog een versnelling hoger vanavond, want er komen maar liefst vier nieuwe vrijgezellen naar Thailand. Wedden dat de koppels zich zullen laten verleiden?

Chloë: “Nog nooit nee gehoord”

Deze 20-jarige Leuvense noemt zichzelf een schoonheidsspecialiste, maar ze is eigenlijk vooral een fuifbeest. Ze doet mee aan Temptation omdat ze van feesten houdt en omdat ze de mannen wil bevrijden uit hun “spaakgelopen relaties”. Ze is van plan om niet meteen als een woeste tijgerin op Tim, Jeremy, Kevin en Mezdi te vliegen, maar hen rustig te leren kennen.

Denise: “YOLO”

Denise is ook 20 jaar. Ze is een echte flapuit en komt uit Hoorn. Eigenlijk had ze zich ingeschreven voor de grap, maar ondertussen wil ze er helemaal voor gaan. Haar redenering: je leeft maar één keer. Wat een durfal! Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft ze ook nog eens haar motto ‘YOLO’ getatoeëerd aan de binnenkant van haar onderlip. Rauwtch! Achter haar lieve snoetje zou weleens een gevaarlijk beest kunnen schuilen, want ze heeft haar zinnen al helemaal op de boys gezet …

Laiolano: de vurige spierbundel

De 25-jarige Laiolano heeft Braziliaanse roots en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. In het dagelijkse leven is hij actief als danser en vuurspuwer en hij is van plan om op het eiland de vrouwen het vuur aan de schenen te leggen. Zijn troeven: een gespierd lichaam, mooie ogen en zijn dans- en kookkunsten. Begin al maar te janken, Tim!

Kevin: “Ik geloof niet in monogamie”

Geen West-Vlaamse, maar een Nederlandse Kevin dit keer. Hij is personal trainer en noemt zichzelf “een rustig persoon met een luisterend oor”. Kevin houdt van romantiek en uitdagingen en hij is artistiek ingesteld. Amai, ons hart smelt al! Hij is zelf ooit bedrogen geweest en is daar nog steeds niet goed van. Dat belooft niet veel soeps …


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308