Weer geweldig nieuws van Netflix, want niemand minder dan Ricky Gervais maakt een film voor hen

Weer geweldig nieuws van Netflix, want niemand minder dan Ricky Gervais maakt een film voor hen

Hij was David Brent in The Office, hij speelde Derek in de gelijknamige wondermooie reeks en hij was het brein achter Extras. Het is met deze Ricky Gervais dat Netflix de zee in ging voor ‘Special Correspondents’, een remake van een Franse film over twee radiojournalisten die aan verslaggeving doen over een oorlog in Ecuador vanuit een schuilplaats in…New York.

Special Correspondents werd geschreven en geregisseerd door Ricky Gervais en hij speelt zelf ook de hoofdrol naast Eric Bana die wij ons vooral willen herinneren van zijn hoofdrol uit Steven Spielberg zijn Munich (2005).

Om hun stagnerende carrière een boost te geven besluiten de twee om hun eigen ontvoering in scène te zetten. Iedereen gaat naar hen op zoek waardoor ze dus – ironisch genoeg – wel degelijk naar Ecuador zullen moeten gaan.

Gervais vertelde over de film dat het geen film zal worden om bij te bulderlachen. “Een flinke dosis satire, een beetje drama en een beetje romantiek”, zo beschreef hij Special Correspondents zelf. Wat het precies wordt kunnen we allemaal zien via Netflix vanaf 29 april.

Gesponsorde artikelen