Welcome back! Alex Agnew komt terug als stand-up comedian met nieuwe show

Welcome back! Alex Agnew komt terug als stand-up comedian met nieuwe show

Keigoed nieuws voor alle fans van Alex Agnew! Na iets meer dan twee jaar afwezigheid komt de comedian terug met een nieuwe show. Dat maakte hij gisteren zelf bekend in het Eén-programma ‘Van Gils en Gasten’. Van september tot eind november 2016 gaat hij opnieuw de grote zalen afschuimen met zijn show ‘Unfinished Business’.  Welkom terug, Alex!

Agnew besliste in 2013 om na zijn shows in het Sportpaleis zijn carrière als comedian even on hold te zetten. Hij wou zich namelijk meer te focussen op zijn hardrockband Diablo Blvd. Agnow vulde toen maar liefst vier keer een uitverkocht Sportpaleis met zijn show ‘The Legend Ends’, waar telkens zo’n 60.000 (!) mensen naar kwamen kijken.

Nu, iets meer dan twee jaar later, komt hij terug als stand-up comedian met zijn nieuwe show ‘Unfinished Business’. Tussen september en eind november 2016 zal hij optreden in de Antwerpse Stadsschouwburg, het Kursaal in Oostende, het Ethias Theater in Hasselt, het Capitole in Gent, de Sportoase in Leuven en het Theatrium in Mechelen. Voor zijn 21 shows zijn 38.000 tickets beschikbaar, die je nu al kan kopen via zijn website. Na de comedytour vertrekt hij onmiddellijk weer op tournee met zijn band Diablo Blvd.

Gesponsorde artikelen