Dankzij de Voetbalbond ontdek je nu welke Rode Duivel jij bent!

Rode Duivels quiz
EPA / Koninklijke Belgische Voetbalbond

Altijd al afgevraagd op welke Rode Duivel jij het meest lijkt? Met een online test van de Belgische Voetbalbond kan je nu checken met welke Duivel jij de meeste gelijkenissen hebt. Ben jij eerder een Hazard of een De Bruyne? Of zit er misschien toch een Lukaku in jou verstopt? Als je deelneemt maak je bovendien kans op een gesigneerd truitje van jouw soulmate.

Ben je een fervent gamer of een modefreak, eet je graag sushi of liever een steak met friet? Op basis van zo’n vragen over je hobby’s, favoriete reisbestemmingen en je lievelingseten vergelijkt de Voetbalbond jou met onze Rode Duivels. De test ‘Welke Duivel ben je?’ biedt troost nu het Europees Kampioenschap verplaatst is naar volgende zomer.

Belgische Voetbalbond speelt matchmaker

whichdevilareyou-nl

De Voetbalbond werkte samen met het marktonderzoeksbureau IVOX om de vragenlijst samen te stellen. Vorige maand vulden alle 35 spelers die het afgelopen jaar geselecteerd werden voor de nationale ploeg dezelfde set van 23 vragen in. Hun antwoorden worden nu gematcht met die van de voetbalsupporter. Zo leer je de interesses van onze voetbalhelden naast het veld kennen.

“Normaal zouden we vandaag onze Rode Duivels op de voet volgen tijdens het Europees Kampioenschap. Om de pijn wat te verzachten, hebben we een online test ontwikkeld om onze supporters onze nationale voetbalhelden beter te leren kennen naast het veld”, zegt Manu Leroy, Directeur Marketing & Communication bij de Belgische Voetbalbond.

Je kan de test ‘Welke Duivel ben je?’ invullen op de website van de Belgische Voetbalbond tijdens de zomermaanden juli en augustus. Bovendien maak je kans om een gesigneerd truitje van jouw match te winnen.

Gesponsorde artikelen