Welkom zusterpublicatie 8AM: kwalitatieve nieuwsbrieven gecureerd door gespecialiseerde journalisten

GMGroup

Het internet en sociale media hebben de journalistiek ingrijpend veranderd. Heel wat publicaties hebben niet meer als hoofddoel om te informeren. Ondanks de onomstotelijke kracht van sociale media om mensen samen te brengen, hebben media nog nooit zo ver van de lezer gestaan als nu. Op die zaken wil 8AM een antwoord bieden.

GMGroup

8AM is een platform voor kwalitatieve nieuwsbrieven, die gecureerd worden door echte mensen. Geen algoritmes dus, maar mensen van vlees en bloed, die selecteren op basis van kwaliteit. E-mail is daar volgens het moederbedrijf GMGroup dan ook het perfecte medium voor.

8AM voert geen strijd om je aandacht. Eens je bent ingeschreven op een van de nieuwsbrieven, moet 8AM er gewoon voor zorgen dat die de moeite waard is voor jou. De strijd is er dus eentje voor kwaliteit. Uitschrijven is steeds mogelijk.

Voel je dus ook zeker vrij om opmerkingen te geven of suggesties te maken. Geen ‘Please do not reply to this email’. Achter elk van de nieuwsbrieven zit een persoon, en die weet maar al te graag hoe jij over zijn of haar informatieverschaffing denkt.

Een overzicht van de nieuwsbrieven:

1. 8AM Business (dagelijks)

GMGroup

Dagelijks geeft Business AM je een kijk op de wereld die je nergens anders krijgt, met unieke verhalen, opvallende cijfers en het beste businessnieuws. Schrijf je in op de dagelijkse nieuwsbrief en laat je telkens opnieuw verrassen!

2. 8AM Wetstraat Insider (wekelijks)

GMGroup

Politiek analist Wouter Verschelden brengt je achter de schermen van de Wetstraat, met exclusieve informatie en diepgaande analyses. Een need-to-read voor iedereen die echt wil weten hoe de vork in de steel zit.

3. 8AM Wijn Insider (tweewekelijks)

GMGroup

Alles over dé godendrank, van de hand van de nummer 1 wijnjournalist in ons land en omstreken, Frank Van der Auwera. Een must voor elke wijnliefhebber.

4. 8AM Newsweek (wekelijks)

GMGroup

Het enige echte e-magazine van Vlaanderen. Achter de schermen van de belangrijkste innovaties en tendensen, met de beste pennen van Vlaanderen en vér daarbuiten. Gracieus verpakt met veel oog voor design en fotografie.

5. 8AM Reizen (wekelijks)

GMGroup

Geef toe, een mens leeft om te reizen. De beste tips, deals en bestemmingen, samengesteld met veel inside information door de redactie van Goodbye, het mooiste reismagazine van Vlaanderen.

6. 8AM Gezondheid (wekelijks)

GMGroup

Alles begint en eindigt met een goede gezondheid. De redactie van de populaire gezondheidswebsite Gezond.be verzamelt wekelijks het allerbeste advies voor je mentale en lichamelijk veerkracht.

7. 8AM Geek (tweewekelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

Op wereldniveau staat er geen maat meer op de mogelijk life-changing technologische innovaties en wetenschappelijke doorbraken. 8AM meet de impact ervan en brengt de toekomst letterlijk naar je inbox.

8. 8AM GAFA (maandelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

De wereld wordt niet geleid door koningen en presidenten, maar door een handjevol grote bedrijven. Elke maand het belangrijkste need-to-know nieuws rechtstreeks in je inbox.

9. 8AM E-mobility (maandelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

Mobiliteit wordt elektrisch, van speedpedelecs en e-steps tot elektrische auto’s. Kom alles te weten over de toekomst van onze mobiliteit.

10. 8AM Held (maandelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

Wat zou de wereld zijn zonder helden? Op deze plaats richten onze beste pennen een welgemeend dankwoord aan hun grootste held of heldin. Een pareltje dat zomaar je inbox komt ingerold.

11. 8AM Azië (maandelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

12. 8AM Vastgoed (maandelijks, start voorjaar 2020)

GMGroup

Gesponsorde artikelen