Werchter Boutique maakt laatste namen bekend: Bazart, Brihang, Zwangere Guy en meer

Line-up Werchter Boutique volledig
Facebook: Werchter Boutique

De laatste namen voor Werchter Boutique zijn bekend. Na Taylor Swift, 5SOS en Ellie Goulding voegt de organisatie er nog een portie Belgische namen aan toe. Bazart, Zwangere Guy, Brihang en Loïc Nottet maken de line-up compleet. Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 20 juni op de wei van Werchter.

België boven op de aanstaande versie van Werchter Boutique. Eerder kondigde de organisatie Taylor Swift al aan als headliner, en daarnaast zullen ook 5 Seconds of Summer en Ellie Goulding te zien zijn. Vandaag zijn met Bazart, Loïc Nottet, Brihang en Zwangere Guy de laatste namen aan het lijstje toegevoegd.

Bazart

Bazart is sinds Goud niet meer van de radio weg te slaan. De groep rond frontzanger Mathieu Terryn is in een aantal jaar naar de absolute top geklommen. De band stond al verschillende keren in het Sportpaleis en weten hun publiek altijd volledig in te palmen. Met hun nieuwste single Maanlicht brachten ze weer een dansbaar plaatje op de markt. Wij zijn er nu al zeker van dat de band iedereen op de wei aan het dansen krijgt.

Naast Bazart is ook Loïc Nottet aan de line-up toegevoegd. Voor de 23-jarige zanger heeft het na zijn deelname aan The Voice Belgique niet meer stilgestaan. Nottet deed in 2014 voor ons land mee aan het Eurovisiesongfestival met het lied Rhythm Inside en werd vierde. In 2017 bracht hij zijn eerste album ‘Selfocracy’ uit, en dit jaar is hij volledig terug met nieuwe muziek. Zijn tweede album ‘Sillygomania’ komt uit op 20 maart.

Belgische rap

Twee Belgische rappers vervolledigen de line-up. Zowel de West-Vlaamse Brihang als de Brusselse Zwangere Guy zullen het beste van zichzelf geven op de main stage tijdens Werchter Boutique. De twee zijn het voorbije jaar volledig doorgebroken in ons land.

Brihang won in 2014 De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Nadien speelde hij op evenementen zoals de Lokerse Feesten en Nekka-nacht, en stond in het voorprogramma van Het Zesde Metaal. In 2019 bracht hij zijn nieuwe album ‘CASCO’ uit, en gooide hij meteen grote ogen. Hij verkocht een AB uit en stond (deze keer samen) met Het Zesde Metaal op het podium tijdens de Warmste Week.

Ook Zwangere Guy heeft er een fantastisch jaar opzitten. In maart 2019 bracht de Brusselaar zijn album ‘Wie is Guy?’ uit, wat meteen op de eerste plek in de Ultratop binnenkwam. Op dat moment was Gorik van Oudheusden al zwanger van een tweede. Negen maanden later bracht hij het album ‘BRUTAAL’ uit.

Tickets voor Werchter Boutique zijn nog te koop via Ticketmaster.be

Gesponsorde artikelen