Werd Beyoncé gephotoshopt op de castfoto van ‘The Lion King’?

Cast The Lion King
Disney

Beyoncé vertolkt een van de hoofdrollen in de live-actionremake van de Disneyklassieker The Lion King. De superster is dan ook te zien op de officiële castfoto van de film. Maar er zijn geruchten dat Beyoncé op deze foto werd gephotoshopt. En John Oliver heeft daar nu het antwoord op gegeven.

Een foto met Beyoncé, veel fans zouden er veel geld voor over hebben, maar de stemmencast van The Lion King staat samen met Queen B op de foto. Of niet? Want er zijn heel wat geruchten dat Beyoncé op de foto werd gephotoshopt.

Beyoncé

Toen de stemmen voor de live-actionremake van The Lion King bekendgemaakt werden, was er één wel heel opvallende naam te lezen. Dat was uiteraard de naam van superster Beyoncé. Zij spreekt in de nieuwe film de stem van leeuwin Nala in. Beyoncé is natuurlijk een absolute wereldster. En dat is ook de andere stemacteurs uit de film niet ontgaan. Want ook zij zijn behoorlijk starstruck door de aanwezigheid van Beyoncé.

Zo liet Donald Glover, die de stem van Simba verzorgt, al weten dat hij Beyoncé niet in de ogen durfde kijken. Gelukkig voor hem werden de vocals van Beyoncé afzonderlijk afgenomen. Maar ook de andere acteurs bleven gespaard van de intimiderende Queen B.

Groepsfoto

John Oliver, die de stem van Zazu vertolkt in The Lion King, was te gast bij zijn collega-talkshowhost Stephen Colbert. John Oliver staat op de castfoto op de VIP-plaats, vlak naast Beyoncé. Maar stond ze daar wel echt?

Nee, zo blijkt. John Oliver legt uit hoe iedereen aanwezig was op de fotoshoot, behalve Queen B. Beyoncé’s plaats werd wel aangeduid tijdens de fotoshoot, met een stukje tape met haar naam erop. En naast dat stukje tape moest John Oliver plaatsnemen. En zelfs daar was het aura van Queen B al te voelen. “Zelfs de toekomstige aanwezigheid van Beyoncé was zo intimiderend. Je kan het zelfs zien aan mijn gezicht”, zo vertelt hij. “Gewoon de gedachte dat ik in een foto met Beyoncé geplaatst zal worden, was al intimiderend genoeg.” Kunnen we helemaal begrijpen, John.

Lees hier onze review van The Lion King.

Gesponsorde artikelen