Werk je van thuis? Dan ga je deze cartoons over thuiswerkoutfits té herkenbaar vinden

Werk je van thuis? Dan ga je deze cartoons over thuiswerkoutfits té herkenbaar vinden

De voordelen van thuiswerken zijn eindeloos, maar ’t feit dat je in je pyjama kan werken is er toch echt wel ééntje van. Illustrator Feder weet dat en zij deed een poging om alle outfits die iedereen wel eens gebruikt om hard maar comfortabel te werken, uit te tekenen. Wij geven zonder schaamte toe dat we ze allemaal al geprobeerd hebben. Jullie?

Als je om zeven uur moet starten met thuiswerken, dan willen we veel geld verwedden dat zelfs de meest competente volwassene niet altijd piekfijn aan het thuisbureau zit. Dus grijp je naar ‘outfits’, als die het woord waard zijn, waar je comfortabel in zit en waardoor je huisgenoten je niet willen verstoten. Oude pyjama, flanellen hemdje, joggingbroek en pull die je al hebt van in de jaren stillekes: dat is het leven van een thuiswerker. En illustratrice Tyler Feder begrijpt dat. Om je niet alleen te laten voelen: hier zijn de herkenbaarste illustraties ooit.

Oude pull, dekentje over je benen, véél te kort slaapshortje en een bad hair day om U tegen te zeggen: wij snappen dat

Let vooral ook op de harige benen, het serieuze gebrek aan bh en de verschillende sokken. Want niets zegt ‘thuiswerken’ als je bh aan het rek laten hangen.

Of toch douchen maar je haar niet drogen, dat ene truitje van toen je 16 was dat nog proper is en gewoon de broek skippen: helemaal de thuiswerkstijl van 2018

Hé, wees trots op jezelf: je hebt tenminste een douche genomen. Oké, daarna heb je het enige ding aangedaan dat nog onder de categorie ‘proper’ kon vallen en je durft zelfs de deur voor de postbode niet opendoen in deze outfit. Maar wie geeft daar nu om, als je werk maar oké is.

Eigenlijk is er maar één boodschap: als het maar comfortabel is! En euh, als je maar een deftig hemd hebt voor die Skype-calls.

Wedden dat de andere collega’s op de call ook enkel dat goede hemd aanhebben boven een shortje uit 2002?

Nog tips nodig om efficiënt thuis te werken? Check dit boek!

Gesponsorde artikelen