‘Westworld’ seizoen 3 krijgt eerste trailer

Het derde seizoen van de HBO-reeks Westworld komt eraan. Ons helemaal warm te maken voor dat nieuwe seizoen, heeft HBO nu de officiële trailer van dat nieuwe seizoen gelost en daarin zien we heel wat nieuwe dingen.

Westworld is een van de populairste reeksen op HBO. De reeks over een toekomst waarin je in pretparken kan “spelen” met levensechte robots spreekt na twee seizoenen nog steeds tot de verbeelding. Het derde seizoen van de reeks komt er nu aan en de eerste trailer is alvast veelbelovend.

Westworld seizoen 3

In de eerste trailer voor het derde seizoen van Westworld krijgen we voor het eerst een blik op het personage van Aaron Paul. Hij zal de rol van Caleb spelen en die krijgt duidelijk een prominente rol in het derde seizoen van Westworld.

We zien in de trailer ook hoe Dolores haar weg naar de “echte” wereld heeft gevonden. Dat is de wereld die wij kennen, maar dan enkele tientallen jaren in de toekomst. Verder krijgt Maeve ook de boodschap om Dolores om het leven te brengen. Of dat haar zal lukken zullen we waarschijnlijk te weten komen vanaf 15 maart.

Het derde seizoen van Westworld verschijnt op 15 maart op HBO en is bij ons te zien via Telenet Play.

Gesponsorde artikelen