‘Westworld’-showrunner beantwoordt prangende vraag: “Gaan de robots naar het toilet?”

‘Westworld’-showrunner beantwoordt prangende vraag: “Gaan de robots naar het toilet?”

Iedereen die al eens naar ‘Westworld’ heeft gekeken heeft het zich waarschijnlijk wel een keertje afgevraagd: “Gaan die robots eigenlijk naar het toilet?” Die prangende vraag is nu beantwoord door een van de makers van de reeks. 

Het tweede seizoen van Westworld staat voor de deur. Naar aanleiding van dit nieuwe seizoen gaven showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy een interview aan het Amerikaanse Entertainment Weekly, waarbij ze verder in detail gingen over de bed- en badkamergeheimen van de robots van Westworld.

Toiletten in Westworld

We weten natuurlijk al dat de robots in Westworld een functionele onderkant hebben om de bezoekers te plezieren in de fictionele wereld. Maar of ze ook gebruik moeten maken van het kleinste kamertje was onduidelijk. Tot nu.

In een interview met Entertainment Weekly vertelt showrunner Lisa Joy namelijk over de noden en behoeften van Dolores en co. “De hosts zijn eigenlijk organisch. Dat maakt ze goedkoper dan ze uit te printen. Ze eten, ze slapen, ze hebben seks en ze gaan naar het toilet. Het is dus echt zoals een menselijk lichaam, met dat ene verschil dat wij hersenen hebben en zij een processor.” Ziezo dat weten we ook weer.

Seizoen 2

Westworld begint heel binnenkort aan z’n tweede seizoen en ook daarover hadden de showrunners al een woordje uitleg. “Dit seizoen zal gaan over de kruising van op welke vlakken de bots menselijk zijn en op welke vlakken ze hun eigen programmering kunnen beïnvloeden.” Dat belooft dus!

Het tweede seizoen van Westworld gaat op 22 april van start op HBO. Met Telenet Play kan je in ons land op hetzelfde uur, in de nacht van zondag op maandag, al kijken naar de eerste aflevering.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Westworld:

Gesponsorde artikelen