What? Dit is de populairste huwelijksreisbestemming (volgens Pinterest)

What? Dit is de populairste huwelijksreisbestemming (volgens Pinterest)

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een originele bestemming voor je huwelijksreis? Dan ben je misschien wel verbaasd over dé hotspot van volgend jaar: Pinteresters gaan namelijk vooral op zoek naar informatie over … Zwitserland. 

Is ‘trendsetter’ jouw middle name en zeg je dit jaar ook nog eens ‘ja’ tegen de liefde van je leven? Dan wil je dit jaar duidelijk naar Zwitserland, want volgens Pinterest is dat dit jaar de place to be voor honeymooners. Berg je dromen over paradijselijke stranden dus maar op en begin maar te denken aan kaasfondue, skipistes en chocolade.

Kaasfondue?

Zoekopdrachten naar Zwitserland zijn met maar liefst 856% gestegen: je zou dus kunnen zeggen dat je dit jaar eigenlijk al te laat bent (tenzij je graag in overvolle hotels verblijft) om je reisje te boeken. Maar met zo veel bergen, skigebieden en pittoreske dorpjes om in rond te struinen, begrijpen we ook meteen waarom. Is er iets romantischer dan elkaar kaasfondue voederen?

Wie geen benen heeft om mee te skiën en lactose-intolerant is (of een gloeiende hekel heeft aan berglandschappen) kan naar de Afrikaanse wildernis (zo’n 219% meer zoekopdrachten) of natuurlijk naar Bali (149% meer zoekopdrachten). Het paradijselijke strand is nog niet uit, zoveel is duidelijk.

Toch maar Hawaii

Wie liever de massa voor is en op zoek gaat naar bestemmingen waar geen 800% meer toeristen rondlopen dan vorig jaar, kan altijd de tip van Harper’s Bazaar volgen. Zij voorspellen dat 2018 een topjaar wordt voor Hawaii, Chili en … Ierland. Maar ook Thailand, Italië en Portugal staan hoog in de top 10, wie op zoek is naar iets bijzonders, luistert dus best niet naar Pinterest.

iStock

Gesponsorde artikelen