Left Right
scrollTop top

Whoooop! Opnieuw programma met Karen Damen op komst (en it’s glamouricious)


Whoooop! Opnieuw programma met Karen Damen op komst (en it’s glamouricious)

Als er één iemand is waar niemand ooit genoeg van lijkt te krijgen is het wel Karen Damen. En daar krijgen we binnenkort EINDELIJK nóg meer van te zien op VIER. Samen met onder andere Elodie Ouedraogo zal ze het gloednieuwe programma Glammertime presenteren. Op het resultaat is het wachten tot 11 april, maar wat we nu al weten, is dat het sowieso een beetje “eigenzinnig” wordt …

We hebben het al even moeten missen op onze Vlaamse zenders, maar met Glammertime krijgen we opnieuw een showbizzprogramma voorgeschoteld waarin zowel nationale als internationale celebs zullen opgevoerd worden. De vier presentatrices zullen zich elk in hun eigen rubriekje toeleggen op een specifiek domein.

Karen Damen bijvoorbeeld neemt de interviews met haar collega-bv’s voor haar rekening. Al zal ze niet de vragen stellen waarop ze zelf het antwoord wil weten, maar wel diegene die de bv’s zelf willen horen. Of zo.

Celeb hypes

Over naar Elodie Ouedraogo, die momenteel met Sven De Leijer ook al Achter De Rug presenteert op VIER. In Glammertime mag ze zich van haar meest experimentele kant tonen, want zij zal de laatste nieuwe celebrity hypes uittesten. Is het mogelijk om de armen van Madonna, het lijf van Beyoncé of het achterste van Kim Kardashian te krijgen? Vanaf 11 april weten we het antwoord …

2 nieuwe koppies

Naast de twee intussen bekende tv-gezichten zullen we ook kennismaken met twee nieuwe kopjes: Annelore De Donder en Marijke Respeel, die beiden al verschillende jaren achter de schermen bij Woestijnvis. Terwijl Annelore richting evenementen trekt waar veel bv’s present zijn, zal Marijke de bekende Vlamingen om een rondleiding vragen in hun eigen huis.

Glammertime, vanaf maandag 11 april om 21u35 op VIER. Bronnen: VIER, Het Laatste Nieuws

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489