Whoop whoop, daar is ie dan: de officiële trailer van The Loft

Whoop whoop, daar is ie dan: de officiële trailer van The Loft

We hebben er lang op moeten wachten, maar op 15 oktober komt de Amerikaanse remake van Loft eindelijk in de Belgische cinemazalen. De mannen van De Ideale Wereld op Vier kregen gisterenavond de eer om de officiële trailer op ons los te laten. Waarschuwing: het risico op herkenbaarheid van de feiten is groot. 

The Loft gaat op 14 oktober in première op het Filmfestival van Gent. Vanaf 15 oktober speelt het langverwachte probleemkindje van Erik Van Looy eindelijk in de Belgische cinemazalen. 

The Loft werd geproduceerd door VIER-productiehuis Woestijnvis in samenwerking met het Amerikaanse Anonymous Content. Vlaanderens lieveling Matthias Schoenaerts is de enige acteur uit de originele versie die ook in de Amerikaanse opduikt, in exact dezelfde rol. Andere rollen worden onder andere vertolkt door Wentworth Miller (Prison Break), Karl Urban (Star Trek Into Darkness, The Lord of The Rings), James Marsden (X-men: Days of the Future Past, 27 Dresses, Enchanted) en Eric Stonestreet (Identity ThiefBad Teacher). 

Opnieuw uitgesteld in VS

The Loft zou normaal op 29 augustus uitkomen in Amerika maar de releasedatum werd daar opnieuw uitgesteld. Er is nog geen nieuwe dag vastgelegd. 

Gesponsorde artikelen