Wie gaat met een lief naar huis in ‘Hotel Römantiek’ en wie blijft er single?

Wie gaat met een lief naar huis in ‘Hotel Römantiek’ en wie blijft er single?

Hotel Römantiek sluit donderdag zijn deuren en er rest nog maar een belangrijke vraag: wie van de 60-plussers gaat met een lief naar huis? Wij doen een voorspelling op basis van de mensen die met elkaar op Zwanendate gingen op het einde van elke aflevering. 

Christiane & Jean-Pierre

Op de eerste dag in Zwitserland mochten Christiane en Jean-Pierre met elkaar de nacht doorbrengen in een berghutje, afgezonderd van alle camera’s en pottenkijkers. Ze willen achteraf niet uit de biecht klappen, maar laten wel vallen dat ze van elkaar hebben opgemerkt dat ze niet “ronken”. In de afleveringen daarna zien we niet echt nog iets terugkomen van deze twee, dus we vermoeden dat de liefde toch niet verder gebloeid is.

VIER

Betty & Pierre

Pierre is de oudste deelnemer van het programma met zijn 84 jaar, maar hij krijgt een goeie band met ‘groen blaadje’ Betty. Zij is 67 jaar, maar dat belet hen niet om samen op Zwanendate te gaan in de berghut. Ze vonden de date allebei subliem, maar sliepen in aparte bedden.

De afleveringen daarna zagen we Pierre die toch wel wat vlindertjes heeft, maar Betty die laat weten dat ze alleen maar vrienden wil zijn met Pierre. We zouden Pierre wel echt een vriendin gunnen, want hij is een echt schatje!

VIER

Carola & Herman

De vlijtige Carola en de ietwat stillere Herman vonden elkaar vrij snel en gingen in de derde aflevering samen op Zwanendate. Herman verklapt dat Carola een passionele vrouw is en dat ze op dat vlak “wel wat hebben verkend”. Ja ja, deze twee brachten de nacht in hetzelfde bed door, nadat ze uren met elkaar hadden gepraat.

Carola had helaas ook al snel wat kritiek en vond dat Herman wat meer uit zijn comfort zone moest komen als hij wou dat hun prille liefde zou blijven duren. De programmamakers zorgden er dan maar voor dat Herman aan een parachute uit de lucht kwam vallen en daar waren de vlinders opnieuw. We denken dat dit koppel het meeste kans op slagen heeft.

VIER

Marleine & Luc

“We gaan niet alles vertellen hoor”, kregen we te horen na hun Zwanendate. Marleine laat weten dat ze haar tijd wil pakken, maar ze vonden hun date allebei dik in orde. Het lijkt erop dat ook tussen deze twee wel eens iets zou kunnen bloeien als Marleine de tijd krijgt die ze graag wil.

VIER

Josephine & Jef

“Magda wou niet mee op date, dus heb ik voor Josephine gekozen”, zei Jef. De vijfde aflevering van Hotel Römantiek begon zo mooi voor Magda en Jef en we dachten oprecht dat daar iets zou gaan bloeien en dat zij samen gingen verblijven in de berghut. Maar aan het einde van de aflevering krijgen we een plottwist van jewelste als Jef plots op Zwanendate gaat met Josephine. Haar toewijding aan Jef lijkt ook niet zo groot, want “ik heb willekeurig wat cijfertjes ingevuld en Jef dan maar op 1 gezet.”

Na hun nacht in de berghut laat Josephine weten dat ze NOG niet verliefd zijn, maar dat het natuurlijk nog kan komen. Magda laat weten dat het haar toch iets deed als ze Josephine en Jef samen terug het hotel ziet binnenkomen en ook Jef geeft toe dat hij meer gevoelens heeft voor Magda dan voor Josephine.

We zijn dan ook stiekem aan het hopen dat Magda uit haar schulp durft te kruipen en dat er toch nog iets moois bloeit tussen haar en Jef. Sorry Josephine, maar Magda en Jef, dat is gewoon een match made in heaven.

VIER
VIER

Rosa & Jos

Nog een verrassing voor de laatste Zwanendate! Rosa is dan al 73, maar ziet er absoluut niet zo uit. Jos is er 61 en voelt zich ook nog jong. Hij draagt Rosa dan ook over de drempel richting de berghut. We zien de combinatie zelf niet helemaal voor ons, maar wie weet zorgen Rosa en Jos voor een verrassing.

VIER

Maar dit willen we nog graag zien gebeuren… Jacky & Jean!

We hebben mooie koppels gezien in de zwanenpedalo, maar wat hadden wij nog graag Jacky en Jean samen gezien! Jacky is de jolige zeventigjarige die vindt dat ze op seksueel vlak veel gemist heeft in haar leven en Jean is 75 en de Don Juan van de groep. Hij heeft een bronzig tintje en ziet er ook altijd wat bronstig uit en hij zou gewoon geweldig goed samen passen met Jacky! Wij hopen dat er in de laatste aflevering nog een romantische update komt over onze twee favoriete deelnemers!

VIER

Gesponsorde artikelen