Wie heeft er seks in de nieuwe trailer van ‘Temptation Island’?

Wie heeft er seks in de nieuwe trailer van ‘Temptation Island’?

‘Temptation Island’ gaat binnen minder dan twee weken van start. Vandaag werden we weer getrakteerd op een nieuwe trailer en deze keer krijgen we veel meer te zien dan wat vage beelden. We zien namelijk een koppel de liefde bedrijven! Iemand een ideetje wie het zouden kunnen zijn? 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal op 1 februari van start gaan met een dubbelaflevering. We kennen de koppels, de verleidsters en de verleiders, dus kan het aftellen nu echt beginnen. Om het wachten te verzachten, liet VIJF vandaag een nieuwe trailer op de wereld los. En het is de meest verhullende tot nu toe.

“You just signed up for hell”

Als er één ding duidelijk is uit de trailer, dan is het wel dat de verleiders er dit jaar geen gras over laten groeien. Met uitspraken als “ik ben een marteling voor hun vriendinnen” maken ze duidelijk dat niemand veilig is voor hun charmes.

En dat blijkt ook uit de beelden, want in de trailer zien we al een koppel seks hebben! Er zal dus, zoals presentator Rick Brandsteder eerder als zei, zeker en vast vreemdgegaan worden. Wordt dit écht de heftigste Temptation Island ooit?

Bekijk hier de nieuwe trailer van Temptation Island:

Gesponsorde artikelen