Left Right
scrollTop top

Wie is De Mol? Gilles De Coster geeft een paar ultieme tips, maar zijn we hier iets mee?


Wie is De Mol? Gilles De Coster geeft een paar ultieme tips, maar zijn we hier iets mee?

Mollenjagers opgelet, want Gilles De Coster geeft vandaag in De Morgen een aantal tips die je kunnen helpen in de zoektocht naar De Mol. Nou ja, of ze echt zullen helpen valt een beetje te betwijfelen. “De Mol is geboren in april of september”, zegt hij. En je kan het al raden: Hanne, Cathy, Stijn en Gilles zijn allemaal in één van deze twee maanden jarig.

Nog een paar tips: “De Mol haalde bij de eerste proef op de zandvlakte het middelpunt niet.” En nog: “Zijn of haar naam telt minimaal vijf en maximaal zes letters.” Je raadt het al: ook deze tips slaan op alle kandidaten die nog in de wedstrijd zitten. Logisch ook, want op die manier zou hij het wel heel gemakkelijk verklappen. Gilles De Coster zal nog een weekje moeten opletten om zijn mond op een onbewaakt moment niet voorbij te praten. Wie een echte tip wil, moet goed naar de beelden kijken, want ze zitten er volgens de presentator wel in.

Hanne favoriet

Vorige week ontstond er bij de kijkers toch wat ophef toen Bruno wegviel. Hij was één van de grootste favorieten om De Mol te zijn, en heel wat mensen konden die theorie staven aan de hand van wat we op televisie te zien kregen. We kregen volgens Bruno echter ook veel dingen niet te zien, en zo gingen we toch beseffen dat De Mol natuurlijk nog altijd voor een stukje aan de montagetafel wordt gemaakt. Maar de kans dat je het nu bij het rechte eind hebt, is gegroeid naar 25 procent.

Sinds Bruno eruit ligt, staat Hanne duidelijk aan de leiding als favoriet om De Mol te zijn. Gilles staat op de tweede plaats, een beetje achterop hinkt Stijn, en Cathy staat verrassend helemaal onderaan. Cathy was een tijdje geleden nog de grote favoriet om De Mol te zijn. Vanavond nemen we weer van één van hen afscheid.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…