Wie is Dominique Van Malder uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’?

Wie is Dominique Van Malder uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’?

Dominique Van Malder is vooral bekend van het programma ‘Radio Gaga’, dat hij presenteert samen met Joris Hessels. Maar hij is ook een (theater)acteur die al in verschillende producties te zien was. 

Dominique Van Malder is een van de 32 kandidaten die dit jaar strijden voor de titel van De Slimste Mens ter Wereld. Maar hij zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Dit is waar je Dominique Van Malder van kan kennen.

Radio Gaga

Wie al eens naar Canvas kijkt, kent Dominique Van Malder waarschijnlijk als een van de presentatoren van Radio Gaga. In dat programma parkeren Dominique en zijn co-presentator Joris Hessels hun mobiele radiostudio op een plaats waar interessante, ontroerende en mooie verhalen te rapen zijn.

Ze parkeerden hun studio al onder andere bij een afkickcentrum, een centrum voor palliatieve zorg, maar bijvoorbeeld ook op het vakantieoord Benidorm in Spanje. Na drie seizoenen op Canvas verhuist het programma nu naar Eén, waar het later dit jaar te zien zal zijn.

Joris Hessels nam vorig jaar al deel aan De Slimste Mens ter Wereld. Hij wist toen twee afleveringen te overleven. Zou zijn collega het er beter van afbrengen?

VRT

Acteur

Naast Radio Gaga is Dominique Van Malder acteur. Zo speelde hij bijrolletjes in onder andere Witse, Flikken en de film Ben X, maar hij was ook te zien in The Broken Circle Breakdown en D’Ardennen.

Dominique Van Malder speelt ook de rol van Stef in De Dag, de langverwachte reeks van Jonas Geirnaert en zijn vriendin Julie Mahieu. De reeks is al even te zien op Telenet Play, maar zal binnenkort ook uitgezonden worden op VIER.

Wil je zelf De Slimste Mens ter Wereld worden, maar ben je jammer genoeg geen BV? Dan kan je hier het bordspel vinden.

De Dag

Gesponsorde artikelen