Wie is Layla El-Dekmak uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en waar kan je haar van kennen?

Wie is Layla El-Dekmak uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en waar kan je haar van kennen?

‘De Slimste Mens ter Wereld’ loopt op z’n einde. Layla El-Dekmak is dus een van de laatste nieuwe kandidaten die haar kans waagt om de titel van ‘Slimste Mens ter Wereld’ te veroveren. Dit is waar je haar van kan kennen.

Wie zelden of nooit naar Radio 1 luistert, heeft waarschijnlijk nog nooit van Layla El-Dekmak gehoord. Maar daar kan weleens verandering in komen, want volgens Erik Van Looy is Layla een “heel innemende persoon”. Gaan we na haar passage in De Slimste Mens ter Wereld meer zien van haar?

Dubbelbloed

Layla El-Dekmak presenteert in de zomer op Radio 1 het programma Dubbelbloed. Daarin ontvangt ze zogenaamde ‘dubbelbloeden’. Dat zijn Belgen met een gedeelde culturele achtergrond. In het programma gaat Layla op zoek naar de invloed van die twee of meerdere culturen op hun muzieksmaak.

De gasten vertellen over het belang van muziek in hun leven en hoe de combinatie van de verschillende culturen een impact heeft gehad op die muziek. Zelf is Layla ook zo’n ‘dubbelbloed’, ze heeft een Belgische moeder en een Libanese vader.

Aan woordmopjes alvast geen gebrek, zo liet de presentatrice zich al helemaal gaan op Twitter over haar eerste tegenstanders: Peter Van de Veire en Jeroen Van Koningsbrugge.

Gesponsorde artikelen