Wie van plan is om ooit seks te hebben in de woestijn, leest best eerst dit

Wie van plan is om ooit seks te hebben in de woestijn, leest best eerst dit

Een stoeipartij in de woestijn in Nevada heeft het leven verwoest van Peter Cousins, een Britse toerist en romanticus. Hij kreeg een hartaanval en moest met een helikopter gered worden. Toen hij de rekening gepresenteerd kreeg, viel hem bijna een nieuwe hartaanval te beurt: 250.000 dollar. Hij is nu failliet en zijn woestijnsekspartner heeft hem verlaten. 

Know your risks: één op 100 hartaanvallen bij mannen gebeurt tijdens een vrijpartij. Wat best wel goeie odds zijn, en hey, er zijn ergere manieren etcetera. Maar als je het doet op meer dan 100 kilometer van de dichtstbijzijnde plek waar je telefoon signaal heeft, dan wordt het toch een ander verhaal. 

Drie uur van dichtsbijzijnde dorp

Het is wat de 55-jarige artiest Peter Cousins uit Sturminster Newton (Dorset) mocht ervaren. Het leek Peter een goed idee om eens goed van bil te gaan met zijn partner Dawn in een warmwaterbron in het midden van de woestijn in Nevada. Acht kilometer van de dichtstbijzijnde weg bovendien en drie uur rijden van het dichtstbijzijnde dorpje. “We dachten dat het best romantisch zou zijn om in zo’n warmwaterbron eens te vrijen”, vertelt Peter. “Tot ik pijn kreeg in mijn linkerarm. Toen ik recht probeerde te staan, zakte ik in elkaar.” 

“Ik had gerekend op 5.000 dollar, dus viel dat even tegen”

Zijn Dawn besloot naar de weg te lopen. Daar slaagde ze erin om een trucker tegen te houden, die gelukkig een satelliettelefoon had en de hulpdiensten waarschuwde. Die stuurden een helikopter. In het ziekenhuis kreeg Peter een stent. Toen hij vijf dagen later het ziekenhuis mocht verlaten kreeg hij de rekening: 250.000 dollar. “Ik had gerekend op 5.000 dollar, dus viel dat even tegen”, zegt de man, die nu financieel compleet aan de grond zit. Bovendien besloot zijn Dawn om hem in de steek te laten. 

Gesponsorde artikelen