Wie zegt dat Londen duur is? Er zijn goedkope tickets in de aanbieding 

Wie zegt dat Londen duur is? Er zijn goedkope tickets in de aanbieding 

Iedereen weet dat Londen zalig is in de herfst. Door het St. James’ Park lopen met een zachte sjaal en een warme thee … Heerlijk om zo afscheid te nemen van de zomer. En nóg beter, Eurostar brengt je van Brussel naar Londen voor slechts 34 euro. Nog meer info nodig? 

Vreselijk dat de zomervakantie voorbij is gevlogen … Het begint zelfs al te kriebelen, als we denken aan een weekendje weg.

De spoorwegmaatschappij Eurostar verkoopt momenteel tickets naar Londen vanaf 34 euro per reis. Een koopje, als je het vergelijkt met de gangbare prijzen. Om een goedkoper ticket te bemachtigen, moet je er gewoon voor zorgen dat je tussen 28 september en 9 december reist. Daarnaast moet je weten, dat je niet kan reizen tussen 20 oktober en 5 november. Dat zou net moeten lukken, toch?

Guy Fawkes Night, Halloween …

Zoals we eerder hebben vermeld, is Londen echt de moeite tijdens de herfst. Je kan daar Halloween vieren of het vuurwerk tijdens Guy Fawkes Night bewonderen. Daarnaast kan je natuurlijk genieten van de herfstkleuren in Green Park.

Kriebelt het al een beetje? Neem dan zeker een kijkje op Eurostar.com.

Gesponsorde artikelen