Wie zou Meghan Markle in plaats van haar vader naar haar huwelijk kunnen begeleiden?

Wie zou Meghan Markle in plaats van haar vader naar haar huwelijk kunnen begeleiden?

Meghan Markle zit met zorgen in aanloop naar haar huwelijk met prins Harry komend weekend. Haar vader zal een operatie aan een hartklep moeten ondergaan en zal haar niet kunnen begeleiden naar het huwelijk. Dus moet de bruid een waardige vervanger zoeken.

Je kan uiteraard nu al gokken op wie zaterdag naast Meghan Markle zal lopen. Op basis van de bookmakers zijn dit de meest logische en de minder verwachte kandidaten …

1. Doria Ragland, de moeder van Meghan

Als haar vader niet van de partij is, lijkt het eerder logisch dat haar moeder die taak zal overnemen. Volgens Kensington Palace zou zij al zeker naast Meghan in de auto naar Windsor Castle zitten. Dus dan zou ze ook gewoon samen met haar naar binnen kunnen gaan. Meghan heeft een nauwe band met haar mama, dus vermoedelijk zal dit ook haar eigen voorkeur zijn.

2. Ze loopt alleen

Zou Meghan zonder haar vader gewoon alleen lopen? Veel mensen zetten er hun geld op in. Het zou in elk geval typerend zijn voor hoe ze als een frisse wind met het protocol in het Britse koningshuis blijft breken. Al denken we dat de Britten met hun tradities dit echt niet zouden zien zitten.

3. Prins William, haar toekomstige schoonbroer

Prins William is een andere kandidaat. Hij zou zijn toekomstige schoonzus uit de nood kunnen helpen. Dan zou hij wel dubbel werk hebben, want hij is ook al de getuige van prins Harry. Meghan heeft de voorbije maanden al veel tijd met hem doorgebracht. Het zou ook niet de eerste keer zijn. In 1960 zou prinses Margaret ook haar toekomstige schoonbroer Prince Philip ingehuurd hebben. Haar vader King George VI, ook de vader van de huidige Queen Elizabeth II, was toen immers al overleden.

4. Prins Charles, haar toekomstige schoonvader

Als haar eigen vader het niet kan doen, waarom dan niet de vader van haar verloofde? Prins Charles zou in elk geval de traditie in ere houden dat de bruid door een oudere, mannelijke figuur wordt begeleid. Bovendien heeft Charles momenteel nog geen officiële rol in de huwelijksceremonie, dus hij is beschikbaar.

5. Een ex-collega uit Suits

In de categorie ‘That ain’t gonna happen’, maar toch hopen veel fans van Meghan Markle dat ze door één van haar collega’s uit de advocatenserie Suits zal worden begeleid. Dan denken ze vooral aan Patrick J. Adams, de acteur die in de serie haar echtgenoot speelt. Maar dan krijgt Queen Elizabeth II ter plekke een hartaanval, denken we.

6. Prins Philip

De grootvader van Harry, en de echtgenoot van de Queen, zou ook een optie kunnen geweest zijn. Maar Philip heeft in april nog een nieuwe heup gekregen, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat hij het risico zal nemen om Meghan te begeleiden.

7. Kate Middleton

Verrassend genoeg is Kate Middleton, de echtgenote van prins William, de minst populaire optie. En toch zou het prachtig zijn als ze samen Windsor Castle zouden binnenstappen. Allebei hebben ze voor een broodnodige opfrissing van het stijve, Britse koningshuis gezorgd. Door middel van hun smaak voor mode, maar ook door de manier waarop ze in hun relatie gestapt zijn. Natuurlijk is Kate nog maar enkele weken geleden bevallen, vandaar misschien dat ze zo slecht scoort bij de bookmakers.

Gesponsorde artikelen