Wil je culinair scoren tijdens de feestdagen? Met deze 5 tools in huis kan er niets meer mislopen!

Wil je culinair scoren tijdens de feestdagen? Met deze 5 tools in huis kan er niets meer mislopen!

De feestdagen komen eraan en dus ook de vele kerst- en nieuwjaarsetentjes. Wil je dit jaar eens zelf achter de kookpotten staan en je gasten verrassen op een maaltijd om nooit te vergeten? Haal dan zeker deze 5 spullen in huis:

1. Een absolute must: scherpe messen

Zit je soms ook uren te sukkelen met het snijden van groenten of vlees? Dan is je messenset dringend aan vervanging toe. Met nieuwe exemplaren zal je heel wat tijd in de keuken besparen.

2. … en kwaliteitsvolle pannen

Of het nu om te wokken of om vlees in te bakken is, een goeie pan is essentieel om een geslaagde maaltijd op tafel te toveren. Byebye, vervelende aanbaklaag.

3. Koken wordt een fluitje van een cent dankzij een foodprocessor, …

Waarom zou je zelf groenten snijden als je een foodprocessor het lastige werk kan laten doen ;-)? Hakken, raspen, pureren, alles is mogelijk. Een onmisbare tool dus als je voor een grote groep moet koken.

4. … een superhandige blenderset, …

Moet je beslag maken voor een taart? Of een frisse smoothie? En een overheerlijke saus of dip? Dan is een goeie blender onmisbaar in je keuken. In een mum van tijd tover je zo de lekkerste gerechten op tafel.

5. … en zo’n keukenmachine die alles lijkt te kunnen

Taart is lekker, maar het eiwit opkloppen voor het beslag is iets minder leuk. Krampen in je arm en meestal is het resultaat ook maar half geslaagd. Die ellende is definitief voorbij wanneer je een handige keukenmachine in huis haalt. Want een work-out in de keuken, nee, dat hoeft nu ook weer niet.

Kunnen je keukenspullen wel een upgrade gebruiken? Maar wil je er niet te veel geld aan spenderen? Sla dan je slag op de website van Vakantieveilingen. Nog tot en met maandag 19 november loopt de actie ‘Hammer Time’, waarbij je op heel veel spullen kan bieden vanaf 1 euro! Van keukentools tot Playstations en iPhones. Voor elk wat wils dus.

Gesponsorde artikelen