Wil je een origineel aanzoek doen? Doe het dan zeker niet hier!

Wil je een origineel aanzoek doen? Doe het dan zeker niet hier!

Wanneer iemand zich verlooft, luidt de de eerste vraag meteen: Waar en hoe ging hij door de knieën? Ook op sociale media pochen veel vrouwen met de ring rond hun vinger. Maar wat zijn nu de populairste plaatsen om een huwelijksaanzoek te doen? 

Er ligt een grote druk op de schouders van de man als het op een origineel aanzoek aankomt. Toch zijn er een aantal plaatsen die vaak voorkomen om iemand ten huwelijk te vragen. De website Hitched, the place to be voor trouwtips, vroeg zich af wat de meest voorkomende aanzoekplaatsen zijn op Instagram. Daarvoor zocht ze op hashtags als #engaged en #bridetobe en dat leverde opvallende resultaten op.

1. Disneyland Parijs

Aaaah, de klassieker., maar liefst 1 op de 500 aanzoeken gebeurt in het magische pretpark. Het roze Doornroosje-kasteel blijft een populaire plaats voor mannen. Of ze allemaal prinsen op het witte paard zijn, dat valt nog af te wachten.

Disney Weddings Facebook

2. Walt Disney’s Magic Kingdom, Florida

Ze scoren blijkbaar wel, die parken van Walt Disney. Eén op de 555 mannen die door hun knieën gaan, doen dat in één van de themaparken van Disney in Florida. Intiem is het niet, met de miljoenen bezoekers die het park elk jaar trekt, maar hey, als ze maar ‘ja’ zegt.

3. Centennial Lakes Park, Minnesota

Centennial Lakes Park is een openbaar park in de staat Minnesota. Je kan er rondkuieren, met bootjes op het meer gaan, op bankjes de natuur bekijken en afkoeling vinden bij de fonteinen. Allemaal zeer idyllisch en perfect voor een aanzoek. Eén op de 625 mannen vinden hetzelfde.

4. Eiffeltoren, Parijs

De stad van de liefde bewijst zichzelf. De hoofdstad van Frankrijk blijkt een populaire plaats te zijn om een huwelijksaanzoek te doen. 1 op de 679 aanzoeken worden op de beroemde Eiffeltoren gedaan.

5. The Hollywood Sign, Los Angeles

Wie kent de bekende letters in Hollywood nu niet? De skyline van Los Angeles wordt bij 1 op de 1000 aanzoeken als locatie gebruikt. Natuurlijk wel niet voor mensen met hoogtevrees.

6. Central Park and Brooklyn Bridge, New York

Natuurlijk, de stad der steden mag niet op deze lijst ontbreken. Wie al in New York geweest is, weet hoe de sfeer daar aanvoelt. Wie er nog niet geweest is, moet meteen zijn koffers nemen. Mode, glitter & glamour en romantiek staan centraal in deze stad. Waar anders dan hier kan je het perfecte aanzoek doen?

Maar natuurlijk is de plaats niet het allerbelangrijkste, als je maar de ware gevonden hebt!

Gesponsorde artikelen