Wil je reizen zonder geld? Misschien moet je zoals deze Belg ‘Tindersurfing’ eens proberen 

Wil je reizen zonder geld? Misschien moet je zoals deze Belg ‘Tindersurfing’ eens proberen 
Youtube: Zebotta Official

Als je geen lief en geen geld hebt om te reizen, kan Tinder je daarbij helpen. Zo kan je met Tinder een ‘slaapplaats’ zoeken en van huis tot huis reizen in verschillende landen. Dat heeft Belg Anthony Botta gedaan en dat leverde hem bezoekjes bij drieduizend meisjes in twintig steden in acht verschillende landen op. Stevig ‘getinderd’, noemen we dat! 

Je moet er maar eens opkomen hé: Tindersurfing. Het is eigenlijk een soort van couchsurfing, maar dan zoek je je slaapplaats gewoon via de datingapp Tinder. We weten allemaal wel dat Tinder af en toe voor wat anders wordt gebruikt, maar Anthony Botta geeft een (nog) leukere betekenis aan de applicatie.

Blijven slapen?

De jongeman reist door heel Europa en gebruikt daarvoor enkel Tinder. Hij vertelt aan HLN dat hij af en toe ook wel in bed belandt van een vrouw waar hij een swipe van terugkreeg. Op Tinder maakt onze Tindersurfer duidelijk dat hij een slaapplaats nodig heeft, maar soms kan het goed zijn dat hij ook een bed mag delen met de gastvrouwen. “Het is de bedoeling dat de dames mijn gastvrouw worden. Ik kan niet ontkennen dat er ooit iets gebeurt, maar dat is zeker niet altijd het geval”, zegt hij in de kranten van De Persgroep.

De eerlijke Anthony geeft dus toe dat hij niet altijd met iemand in bed belandde. Hij is ook niet per se op zoek naar vrouwelijk schoon, hij wil eigenlijk gewoon een slaapplaats bij vrouwen tussen 22 jaar en 45 jaar. “Ze hoeven zeker geen supermodellen te zijn.”

Pure seks

Voor Anthony lijkt het wel een unieke reiservaring te zijn. “Door te overnachten bij lokale inwoonsters leerde ik de écht leuke plekjes kennen in plaats van de toeristische valkuilen.” Ondertussen heeft hij al twintig steden in Europa bezocht dankzij Tinder. Maar de jongeman wil nog meer zien van de wereld met behulp van de applicatie.

Zo wil hij bijvoorbeeld naar de Verenigde Staten, Australië en vooral Nieuw-Zeeland. “Ik heb het idee dat de meisjes in Nieuw-Zeeland meer open staan voor die benadering dan die in Europa”, luidt het. “Ik denk dat je in de VS en waarschijnlijk ook in Australië en Nieuw-Zeeland, gewoon met je Tinderdate een koffie kan gaan drinken midden op de dag. In Europa is het negatiever geladen en gaat het meer om pure seks.”

Gekke avonturen

Op sociale media kan je de gekke avonturen van Anthony volgen. Op zijn Instagram ‘Zebotta‘ en Youtubekanaal ‘Zebotta Official‘ kan je alvast zien wat hij doet en waar hij zit. Wie weet kom jij hem ook nog tegen op Tinder in het buitenland?

Bekijk hieronder zijn trailer van Tindersurfing:

Instagram: Zebotta

Gesponsorde artikelen