Wil jij 240 euro betalen voor de belachelijkste trui ooit? Of is het een sok? Of een sjaal?

Wil jij 240 euro betalen voor de belachelijkste trui ooit? Of is het een sok? Of een sjaal?

Sinterklaas is net langs de schoorsteen gepasseerd en het wordt een pak kouder buiten. Ja hoor, die awkward periode van het jaar is aangebroken, waarin iedereen met de vreemdste constructies rondloopt zoals oorverwarmers, fluorescerende skijassen, kinderwanten, thermisch ondergoed en mutsen met een gigantische bol op. Maar dit Oost-Europese fashionmerk gaat écht te ver met zijn wintergekheid. 

Het is superkoud buiten dus we trekken massaal onze dikke truien, wollen sokken en sjaals aan. Maar het fashionmerk Dukyana doet wel héél speciaal en pakt uit met iets van mohair dat eigenlijk de drie tegelijk is. Zelf noemen ze het een full-body tube scarf. De sjaal is maar liefst 2,5 meter lang en wordt als een kolossale beenverwarmer rond je lijf gedragen. Van mouwen is geen sprake.

Beenverwarmer versus slaapzak

Je kan de full-body tube scarf op twee manieren dragen: op schouderhoogte, zodat je de buitenwereld kan bewonderen, en over je hoofd, ideaal op een uiltje te knappen op de trein.

dukyana

Zwoel rood

Het modegedrocht kost maar liefst 280 dollar (iets minder dan 240 euro) en is verkrijgbaar in vijf winterse kleuren, waaronder zwoel rood.

Zou jij hiermee durven rondlopen? Dan hopen we voor jou dat de Fashion Police een lange, lange winterslaap houdt.

Felblauw mocht natuurlijk niet ontbreken:

Dukyana heeft nog prachtstukken in haar collectie:

Onze ogen bloeden!

Zin in een omgekeerd nektapijt?

Nooit genoeg nekbescherming …

Bij Dukyana kijken ze al uit naar Pasen:

Gesponsorde artikelen