Left Right
scrollTop top

Wil jij ook zo’n T-shirt van Jacky Lafon zoals Lloyd in ‘De Mol’? Hier kan je ze kopen!


Wil jij ook zo’n T-shirt van Jacky Lafon zoals Lloyd in ‘De Mol’? Hier kan je ze kopen!

Na de tweede aflevering van ‘De Mol’ op VIER zitten de kijkers weer met heel wat vragen. Maar nog meer dan de zoektocht naar de mol, vraagt iedereen zich af waar je het geniale Jacky Lafon-T-shirt kan kopen waarmee kandidaat Lloyd rondliep in Mexico.

Over de kleren van de deelnemers uit De Mol is ieder jaar heel wat te doen. Zo zien veel fanatieke kijkers allerhande tips in de kledijkeuze van Jeffrey. Maar het meest besproken T-shirt na de tweede aflevering was ongetwijfeld dat van Lloyd.

De jonge student verscheen tijdens de honkbalopdracht met een witte T-shirt met daarop een grote foto van Jacky Lafon en dat was ook Twitter niet ontgaan. Het is overigens niet de eerste keer dat Lloyd dit T-shirt draagt. Ook toen hij te horen kreeg dat hij geselecteerd was voor De Mol was Jacky Lafon bij hem, duidelijk een geluksbrenger dus.

Aan halve prijs bij ZEB

Lloyd en zijn opvallende T-shirt is op dit moment razend populair en veel kijkers vragen zich af waar je je eigen ‘Zatte Rita’-tenue kan kopen. Voor hen is er goed nieuws want het T-shirt is gewoon te koop bij kledingwinkel ZEB. Er is zelfs nog meer goed nieuws want de ‘MUS TS JACKY‘ is momenteel te koop aan halve prijs en kost je dus maar 14,99 euro.

Het T-shirt is trouwens bedacht door grafisch ontwerper Bert Dries van Musketon en is al sinds deze zomer op de markt. Hij is ook de man achter de bekende T-shirts van Cara Pils.

Wil jij ook zo’n T-shirt van Jacky Lafon?

ZEB

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658