Wild met spruitjes, spek en appel: dit merk lanceert kerstmaaltijden voor honden

Wild met spruitjes, spek en appel: dit merk lanceert kerstmaaltijden voor honden

Het wordt een pak kouder buiten en de feestdagen komen eraan. Dat betekent dus wild, spekjes, boontjes en witloof op ons bord. Maar wat met onze huisdieren? Moet die ook tijdens de kerstperiode smakeloze brokken binnenspelen? Het Belgisch hondenvoedingsmerk Edgard & Cooper lanceert een heerlijke feestmaaltijd voor viervoeters … en we zouden er bijna zélf van durven eten.

Koop jij ook af en toe een cadeau voor je huisdier? Maar liefst twee derde van de baasjes zou hun hond met kerst verwennen met een pakje. Dat blijkt uit een onderzoek van MGMA. En dat beseffen ze bij hondenvoerfabrikant Edgard & Cooper maar al te goed. Het bedrijf brengt speciale Christmas-inspired hondenmaaltijden op de markt met vlees van wild, Brusselse spruitjes, stukjes spek en appel. Dat laat het weten in een persbericht.

Volgens de producent wordt er gebruikgemaakt van 100 procent pure ingrediënten. Om hun ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden, bestaat de verpakking steeds uit 100 procent recycleerbaar materiaal. Zo zit de natte voeding in recycleerbare aluminium blikjes en kuipjes en zijn de zakken voor de brokjes gemaakt van 100% composteerbare én afbreekbare materialen.

Allemaal fantastisch voor je trouwste vriend, maar ook voor het hele gezin. Zo krijgen de producten een speelse kerstverpakking. Zo krijgt de verpakking een feestelijk, rood jasje en pronken op het blik en het kuipje een rendier, sneeuwkristallen, sneeuwvlokken en kerstballen. Voor een blikje van 400 gram betaal je 2,79 euro, voor een kuipje van 100 gram 1,39 euro.

Actie

De producent lanceert meteen ook een actie, waarbij je voor een heel jaar aan hondenvoeding kan winnen. Maak een selfie van jezelf en je hond, beiden in kerstoutfit. Post op je Facebook en/of Instagram en gebruik de hashtag #celebratewithtaste. De actie loopt van 19 november tot 20 december. De winnaar wordt op 24 december bekendgemaakt.

Gesponsorde artikelen