Will.i.am en Britney Spears kondigen samenwerking ‘Mind Your Business’ officieel aan

Op vrijdag, 21 juli 2023, zullen will.i.am en Britney Spears hun gloednieuwe samenwerking droppen. De twee teaseden het nummer al eerder deze week, maar nu kennen we de titel en de releasedatum. Het nummer kreeg de naam Mind Your Business. Het is al geleden van 2012 dat will.i.am en Britney Spears samenwerkten. Toen ging het om het welbekende nummer Scream & Shout.

Goed nieuws voor fans van Britney Spears, want deze week mogen we nieuw werk verwachten van de zangeres. Britney bundelt opnieuw haar krachten met rapper en producer will.i.am van The Black Eyed Peas. Will.i.am en Britney Spears maakten in het verleden al samen het razend populaire Scream & Shout en will.i.am producete ook andere hits voor Britney.

Mind Your Business

Eerder deze week kregen we al een korte teaser te horen van het nummer. Die bestond uit het welbekende “You are now, now rocking with will.i.am and Britney, b*tch” uit Scream & Shout. Maar daarna kregen we een nieuwe instrumental te horen, waarna Britney zegt: “Mind your business, bitch!“. Veel fans vermoedden daarom al dat het nummer Mind Your Business zou heten en dat bleek een juiste gok te zijn. Will.i.am heeft nu namelijk de officiële titel en releasedatum bekend gemaakt met een nieuwe korte video op Twitter.

In de nieuwe teaser is exact hetzelfde geluid te horen, maar dan met nieuwe visuals. Bij de video schreef will.i.am: “21 juli is de datum. Ik kijk zo uit naar deze release. Het voelt opnieuw als onze eerste eerste release. Ik kan niet wachten tot vrijdag. You are now, now rocking with will.i.am and Britney b*tch!”.

Het is nog niet geweten of deze single het eerste nummer zal zijn van een nieuw album van will.i.am of Britney Spears, of dat het gewoon zal gaan om een eenmalige samenwerking. Vorig jaar bracht Britney Spears met Hold Me Closer met Elton John haar eerste nieuwe single uit sinds ze de rechtszaak rond haar conservatorschap won en dus opnieuw zelf instaat voor de beslissingen in haar leven.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de nieuwe samenwerking van will.i.am en Britney Spears:

Bekijk hier nog eens de videoclip voor Scream & Shout van will.i.am en Britney Spears:

Je kan het nummer al presaven via deze link.

Meer
Lees meer...