Will.i.am en Britney Spears komen met nieuw nummer

Ergens vandaag zullen will.i.am en Britney Spears een nieuw nummer droppen. Het nummer werd pas vannacht aangekondigd, maar zou gereleased worden op dinsdag 18 juli. Het is al geleden van 2012 dat will.i.am en Britney Spears samenwerkten. Toen ging het om het welbekende nummer Scream & Shout.

Bereid je voor, want ergens vandaag zal je opnieuw kunnen rocken met will.i.am en Britney (b*tch). Het duo heeft namelijk een nieuwe samenwerking aangekondigd. De rapper en producer van The Black Eyed Peas maakte in het verleden al Scream & Shout met Britney, maar producete ook verschillende van haar hits.

“Mind your business, bitch!”

Voorlopig weten we nog niet hoe het nummer zal heten en om hoe laat het precies zal verschijnen. Will.i.am heeft namelijk enkel laten weten dat het vandaag, op dinsdag 18 juli 2023, zal verschijnen. We krijgen wel al een heel korte teaser te horen in de aankondigingsvideo die will.i.am deelde op Twitter.

De teaser bestaat namelijk uit het welbekende “You are now, now rocking with will.i.am and Britney, b*tch” uit Scream & Shout. Maar daarna krijgen we een nieuwe instrumental te horen, waarna Britney zegt: “Mind your business, bitch!“. Dit lijkt dus al een kleine spoiler te zijn voor het nummer, dat volgens fans zou luisteren naar de naam Mind Your Business.

Het is nog niet geweten of deze single het eerste nummer zal zijn van een nieuw album van Will.i.am of Britney Spears, of dat het gewoon zal gaan om een eenmalige samenwerking. Vorig jaar bracht Britney Spears met Hold Me Closer met Elton John haar eerste nieuwe single uit sinds ze de rechtszaak rond haar conservatorschap won en dus opnieuw zelf instaat voor de beslissingen in haar leven.

Bekijk hier de aankondiging van de nieuwe samenwerking van will.i.am en Britney Spears:

Bekijk hier nog eens de videoclip voor Scream & Shout van will.i.am en Britney Spears:

Je kan het nummer al presaven via deze link.

Meer
Lees meer...