Left Right
scrollTop top

Will Smith brengt ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’-collectie op de markt


The Fresh Prince Of Bel Air Collectie
© NBC/The Fresh Prince Of Bel Air

The Fresh Prince Of Bel-Air is een staaltje nostalgie van de bovenste plank. En dat beseft ook Will Smith, die door de serie op de kaart gezet werd als acteur. Hij brengt nu een sportcollectie op de markt, die geïnspireerd is door de sitcom uit de jaren negentig.

The Fresh Prince Of Bel-Air is al bijna vijfentwintig jaar oud. Maar toch kan het grootste deel van de mensheid nog steeds de intro volledig uit het hoofd meezingen. Dat de sitcom nog steeds onwezenlijk populair is, weet ook acteur Will Smith.

Reclamefilmpje op sociale media

De reeks heeft heel wat betekend voor Will smith, want door zijn rol in The Fresh Prince Of Bel-Air kreeg zijn acteercarrière een gigantische boost. Het komt dan ook niet helemaal als een verrassing dat hij soort “eerbetoon” aan de reeks brengt.

Will Smith brengt een kledinglijn op de markt, die geïnspireerd is op de sitcom die hem op de kaart zette. De acteur kondigde de collectie aan op zijn sociale media met een reclamefilmpje:

Collectie sportartikelen

De Bel Air Athletic-lijn is – zoals de naam al doet vermoeden – een collectie sportartikelen. Die gaat van trainingspakken (inclusief een jas die je binnenstebuiten kan dragen!) tot sokken, basketballen en zelfs luchtverfrissers.

Het aantal kledingstukken in de nostalgische lijn, is voorlopig tamelijk beperkt. Het is natuurlijk ook nog maar het prille begin. Wie weet komen er wel meer artikelen als blijkt dat de collectie succes heeft. Will Smith toont via sociale media ook welke artikelen er precies in de kledingcollectie te vinden zijn.

The Fresh Prince Of Bel-Air is volledig te vinden op Netflix. Als je de reeks al helemaal uit het hoofd kent, vind je misschien wel een nieuwe favoriet tussen de 50 beste series op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658