Will Smith dropt ‘The Fresh Prince of Bel-Air’-villa op Airbnb

The Fresh Prince of Bel-Air
The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air viert dit jaar z’n dertigste verjaardag. En dat kan hoofdrolspeler Will Smith niet zomaar voorbij laten gaan. De acteur heeft z’n carrière namelijk voor een groot deel aan de serie te danken. Nadat hij een heuse reünie én een spin-off aankondigde, volgt nu nog meer goed nieuws: Fresh Prince-fans kunnen binnenkort in de villa van de familie Banks verblijven!

Je leest het goed: fans van The Fresh Prince of Bel-Air kunnen binnenkort hun verblijf in de villa uit de reeks boeken. Het gaat om het gedeelte van het huis waar de fictieve versie van Will Smith verbleef. Het is dan ook hij die de villa ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van The Fresh Prince op Airbnb dropte.

Speciale herinneringen

“Sommigen zeggen misschien dat ik alles al gedaan heb”, schrijft hij onder de beschrijving van het huis. “Maar ik heb nog nooit de deuren geopend van het gedeelte van het iconische huis dat m’n carrière mee gelanceerd heeft.”

“Het bevat een hele hoop speciale herinneringen voor mij en m’n vrienden, en ik hoop dat jullie weer vertrekken met herinneringen (en een dope handshake) die langer blijven duren dan jullie verblijf.” Fans kunnen inderdaad niet al te lang in de villa verblijven. Vijf gelukkigen kunnen er één nacht vertoeven.

Hoeveel moet dat kosten? Bitter weinig. Fans kunnen de vleugel van het huis voor een nacht afhuren vanaf 30 dollar (iets meer dan 25 euro). Da’s natuurlijk een knipoog naar de dertigste verjaardag van The Fresh Prince of Bel-Air. We hebben wel nog slecht nieuws voor fans in België: enkel inwoners van Los Angeles County kunnen de vleugel reserveren.

Dertigste verjaardag

Die dertigste verjaardag wordt op verschillende manier gevierd. Zo krijgt The Fresh Prince of Bel-Air binnenkort een dramatische spin-off op Peacock, het streamingplatform van NBC. Op die zender ging de serie dertig jaar geleden in première.

Daarnaast zullen fans de cast van The Fresh Prince binnenkort ook opnieuw samen op het scherm te zien krijgen. HBO Max organiseert namelijk een heuse reünie om de verjaardag van de reeks te vieren. Net zoals de reünie-aflevering van Friends gaat het hier om een unscripted special.

Gesponsorde artikelen