Left Right
scrollTop top

Will Smith broedt op een spin-off van ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’


The Fresh Prince Of Bel-Air spin-off
© NBC/Netflix/The Fresh Prince Of Bel-Air

Dat The Fresh Prince Of Bel-Air nog steeds onwezenlijk populair is, daar verrassen we je waarschijnlijk niet mee. Dat er dan ooit een heropleving zou komen, is ook niets nieuws. Maar nu blijkt dat die er ook echt zit aan te komen. En niemand minder dan Will Smith broedt op het verhaal.

The Fresh Prince Of Bel-Air mag dan wel al meer dan twintig jaar oud zijn, de sitcom heeft nog altijd gigantisch veel succes. Het is dan ook geen vreemde keuze van hoofdrolspeler Will Smith om de serie nieuw leven in te blazen.

Gebaseerd op The Fresh Prince

Er gingen al jaren geruchten rond dat die heropleving er zou komen, maar nu is dat ook officieel bevestigd. Westbrook, het productiebedrijf dat Will Smith samen met zijn vrouw Jada Pinkett Smith leidt, zet zijn schouders onder het project. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

De reeks zal gebaseerd zijn op het originele The Fresh Prince Of Bel-Air, maar meer informatie is daar nog niet over te vinden. Het is met andere woorden nog even afwachten voor we te weten komen hoe de spin-off zal heten, wanneer die in productie gaat en wanneer we die te zien zullen krijgen.

Heropleving

Dat de heropleving van The Fresh Prince Of Bel-Air er zou komen, hadden we misschien wel kunnen voorspellen. Will Smith lanceerde namelijk eerder deze maand een sportcollectie die volledig gebaseerd is op de serie. Alle zes de seizoenen zijn ook volledig op Netflix terug te vinden.

Heb je die al een miljard keer gezien en vind je dat het tijd is voor iets anders? Ga dan zeker eens door de lijst met de 50 beste series op Netflix van het moment!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899