Left Right
scrollTop top

Man laat willekeurige mensen zingen op straat en vindt onverwachte nachtegaal


Charlotte Awbery metro Shallow
© Instagram @kevinfreshwater

Heel wat mensen beschikken over talenten die je op het eerste zicht niet zou verwachten. Dat mocht de Brit Kevin Freshwater aan de levenden lijve ondervinden. Voor zijn reeks “Finish the lyrics” duwde hij Londenaars een microfoon onder de neus en liet hij ze de teksten van een nummer verder zingen. Al had hij de reactie van deze vrouw waarschijnlijk niet verwacht.

De Britse komiek Kevin Freshwater heeft al een tijdje een reeks waarbij hij nietsvermoedende mensen een microfoon onder de neus duwt en hen een liedje laat zingen. De meeste mensen reageren verbaasd of hebben grappige replieken, maar één vrouw springt met kop en schouders boven de rest uit.

Shallow

In zijn laatste video ging Kevin dus weer op pad met z’n microfoon. De eerste mensen uit z’n video hebben vooral grappige reacties. Zo snappen de mannen die lyrics van Don’t Stop Me Now en de theme song van The Fresh Prince Of Bel Air voorgeschoteld krijgen het concept niet helemaal. Het meisje dat Wasn’t Me moet vervolledigen, heeft dan weer heel gevarieerde zanglijnen. Maar het hoogtepunt van de video komt helemaal op de einde. Op dat moment duwt Kevin zijn microfoon onder de neus van een dame in de metro. Zij kreeg het prachtige, maar aartsmoeilijke Shallow voorgeschoteld.

Al na haar eerste zin werd duidelijk dat ze een prachtige stem heeft, dus laat Kevin haar verder zingen. En dat is wanneer de vrouw haar keel open zet en het refrein van Shallow zingt alsof ze nooit in haar leven iets anders heeft gedaan. De vrouw beschikt over een klok van een stem en vult het volledige metrostation met haar prachtige gezang. Aan Kevins reactie is ook duidelijk te merken dat hij dit niet verwacht had. En wij zijn er zeker van dat als Lady Gaga deze beelden te zien zou krijgen, ze ook onder de indruk zou zijn.

Charlotte Awbery

De vrouw zegt op het einde dat ze een zangeres is. En door de kracht van het internet kon haar identiteit al snel achterhaald worden. Het gaat om Charlotte Awbery, een Britse zangeres die vooral optreedt op kleine podia en in haar eigen woonkamer. Al zal ze door haar virale video nu misschien wel écht kunnen doorbreken.

Haar Instagrampagina wordt alvast overrompeld door nieuwe fans. Zo ging haar aantal volgers op Instagram sinds de video opdook van enkele duizenden naar meer dan 170.000. En dat is niet onterecht, want op haar Instagram zijn heel wat prachtige covers terug te vinden.

View this post on Instagram

? #womenartists #whitneyhouston #iwillalwaysloveyou

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737