Wim Lybaert ontvangt bekende gasten in nieuw programma ‘Zomeravonden’

Hoewel de zomer meestal geen nieuwe programma’s met zich meebrengt, is dat deze keer op VRT 1 wel het geval. In augustus ontvangt presentator Wim Lybaert verschillende bekende gezichten in het nieuwe Zomeravonden. Daar heeft hij het met de gasten over hun kindertijd, hun favoriete gerechten, enzovoort.

Vier weken lang zal Wim Lybaert, die eerder al succes kende met De Colombus, bekende personen in de watten leggen. Dat gebeurt in het midden van zijn groene oase waar hij een gerecht zal klaarmaken dat de gasten mee terugneemt naar hun jeugd. Samen met Wim zal de kijker zestien gasten op een andere manier leren kennen.

Zomeravonden

De zomer is op dit moment misschien ver te zoeken, maar in augustus hopen we op beter weer. En daar kan het nieuwe VRT1-programma Zomeravonden misschien wel bij helpen. Daarin ontvangt Wim Lybaert vanaf 7 augustus zestien verschillende gasten waarvoor hij een van hun favoriete gerechten zal klaarmaken. Daarbij hebben ze het over jeugdherinneringen die vaak hand in hand gaan met eten.

We komen te weten welke invloed de kindertijd op de gasten heeft gehad, welke mensen een belangrijke rol in hun jonge leven hebben gespeeld, enzovoort. In vier weken tijd ontvangt Lybaert presentators Gilles De Coster, Erik Van Looy, Fien Germijns, Steven Van Herreweghe en Sven de Leijer, acteurs Wim Opbrouck, Frances Lefebure en Ann Pira, wielrenner Sep Vanmarcke, zangeressen Els Pynoo en Charlotte Adigéry, komieken Wouter Deprez en Philippe Geubels, chef Sergio Herman, columnist Guillaume Van der Stighelen en Planckaerts-dochter Stephanie Planckaert.

Zomeravonden is vanaf 7 augustus van maandag tot en met donderdag rond 20.50 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...