Win een beveiligingspakket, films en tv-series

Win een beveiligingspakket, films en tv-series

De eindejaarsperiode is weer voorbij, maar dat wil niet zeggen dat hetzelfde geldt voor de cadeautjestijd. Daarom organiseren we deze week op verschillende dagen een wedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Wat zit er vandaag allemaal in de zak van Sinter.. euh … de Kerst…, nee … de newsmonkey!

We’re The Millers

We’re the Millers is een komische film met Jason Sudeikis en Jennifer Aniston in de hoofdrol. Sudeikis speelt een kleine drugsdealer die gevraagd wordt een lading cannabis het land in te smokkelen. Om geen argwaan te wekken bij de douane, huurt hij een aantal mensen in om zich voor te doen als zijn gezinsleden.

Trend Micro Titanium Maximum Security 2014

Dit is een alles-in-één beschermingpakket voor drie toestellen dat ervoor zorgt dat je altijd en overal veilig kunt internetten. Het beschermt je totale digitale leven op alle apparaten waarmee je via internet communiceert. Een licentie kan je gebruiken voor 3 toestellen zodat je altijd en overal beveiligd bent.

Pretty Little Liars Seizoen 2 & 3

Pretty Little Liars is een tv-serie gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard. De serie volgt het leven van vier tienermeisjes, die geterroriseerd worden door een mysterieuze persoon ‘A’, en dat na de verdwijning van hun vriendin Alison.

Deze wedstrijd is afgelopen.

Gesponsorde artikelen