Win een duoticket voor een onvergetelijke dag vol avontuur

Win een duoticket voor een onvergetelijke dag vol avontuur

Ben jij een avontuurlijke ziel die houdt van een uitdaging? Perfect! Wij mogen namelijk 5 duo’s verrassen met een zomerdagpas bij Ice Mountain Adventure Park. Ontdek hier wat je moet doen:

Heb jij zin om een dag vol geweldige activiteiten te beleven en om nieuwe uitdagingen aan te gaan met je vrienden of familie? Dan hebben wij de perfecte locatie gevonden om jouw vrije dagen te spenderen!

Ice Mountain Adventure Park ligt in Komen, bij Kortrijk, en biedt naast ski- en snowboardpistes ook paintball, lasergames, een klimpark en zelfs indoor skydiving! Iedereen kan zich hier dus makkelijk een dagje amuseren, zowel indoor als outdoor, en ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod.

Wat kan je winnen?

We geven samen met Ice Mountain Adventure Park 5×2 zomerdagpassen ‘Pack 2’ weg, met een waarde vanaf 49,00 euro. De tickets zijn elke dag geldig vanaf 1 juli tot en met 15 september 2018 of tijdens de weekends van 31 maart tot 30 juni 2018.

1 zomerdagpas geeft recht op

  • 2 uur toegang tot de skipiste inclusief materiaal
  • 1 paintballsessie van 1u30 OF 1 lasergamesessie van 1u30
  • 1x toegang tot Accro-Adventure, het klimpark
  • 2 beurten Indoor Skydiving

Hoe kun je winnen?

Toon ons met 1 foto of 1 filmpje iets zot dat jij in je leven al hebt gedaan. Zo’n moment waarop je er helemaal voor ging en uit je comfortzone kwam. Onze jury selecteert op 3 april 2018 de vijf origineelste inzendingen. Reageren kan onderaan dit artikel of op de originele post op onze Facebookpagina tot en met 31 maart 2018.

Staat het geluk niet altijd aan jouw kant? Je kan uiteraard ook zomerdagpassen aankopen, zo ben je zeker van een zalige dag vol avontuur met vrienden of familie in Ice Mountain Adventure Park.

Gesponsorde artikelen