Left Right
scrollTop top

Win een exclusieve Collector’s Edition van Once Upon A Time In… Hollywood


Fans van Quentin Tarantino, hou jullie vast, want newsmonkey mag een exclusieve Collector’s Edition weggeven van de regisseurs nieuwste meesterwerk. Wat die prijs precies inhoudt en hoe je hem kan winnen, ontdek je hier.

Als fan van Tarantino heb je hem uiteraard al lang op groot scherm gezien, maar jij weet net zo goed als wij dat er niets beter is dan zo’n kaskraker als Once Upon A Time In… Hollywood op je dvd- of Blu-rayrek zien blinken. Zo kan je steeds opnieuw van Tarantino’s negende parel genieten.

Naast 5 dvd’s of Blu-rays (jij kiest), geven we ook een exclusieve Collector’s Edition weg. Wat zit daar zoal in? Wel, naast een 4K Ultra HD + Blu-ray van de film krijg je ook een 7-inch vinylplaat met 2 nummers van de soundtrack (compleet met draaitafeladapter), een vintage poster van de Rick Dalton-film Operazione Dyn-o-mite! en een exclusieve nieuwe MAD Magazine-parodie op de Rick Dalton tv-serie Bounty Law, Lousy Law.

Hoe maak je kans?

Als je graag de Collector’s Edition of 1 van de 5 dvd’s/Blu-rays wil winnen, reageer je simpelweg op onze post op Facebook VOOR vrijdag 27/12. Vertel daarin welke historische gebeurtenis Tarantino volgens jou zeker moet verfilmen (en daar uiteraard ook een crazy twist aan mag geven) in zijn tiende en hoogstwaarschijnlijk laatste film. Geef ons een zo goed mogelijk beeld van waarom jij denkt dat hij die specifieke gebeurtenis naar een nieuwe kaskraker zou kunnen vertalen. Onze jury pikt er dan de 6 origineelste uit.

WEDSTRIJD! Quentin Tarantino-fans, dit is jullie kans! Wij geven, samen met Sony Pictures Home Entertainment Belgium, 6…

Geplaatst door newsmonkey op Vrijdag 20 december 2019

Even geheugen opfrissen

Als fan moeten we jou het verhaal niet vertellen, maar voor zij die gewacht hebben om de film thuis, gezellig in hun eigen zetel te kunnen bezichtigen, zetten we graag nog eens de belangrijkste troeven van Once Upon A Time In… Hollywood op een rijtje. De film is Tarantino’s negende meesterwerk (de regisseur beschouwt Kill Bill 1 en 2 dan ook als één film) en gedeeltelijk gebaseerd op waargebeurde feiten.

Het verhaal speelt zich af in het Hollywood van 1969. Leonard DiCaprio kruipt in de huid van televisieacteur Rick Dalton, die samen met zijn stuntdubbel en beste vriend Cliff Booth, vertolkt door Brad Pitt, het probeert te maken in de filmwereld. Uiteraard loopt dat niet altijd van een leien dakje en dat vertaalt zich in hilarische scènes die ervoor zorgen dat de 161 minuten durende film voorbij vliegt.

Naast topacteurs DiCaprio en Pitt zien we ook de geweldige Margot Robbie aan het werk. Zij speelt de rol van Sharon Tate, een actrice en de vrouw van regisseur Roman Polánski, die in 1969 op gruwelijke wijze vermoord werd door sekteleider Charles Manson en zijn volgelingen. Dat historisch feit krijgt in Tarantino’s film een iets andere wending, maar zorgt er wel voor dat de regisseur deze film als zijn persoonlijkste creatie beschouwt. Hij was dan ook nog zeer jong toen in Los Angeles, de stad waar hij als kind opgroeide, enkele moorden werden gepleegd door de zogenaamde Manson Family, de sekte van Charles Manson.

Daarnaast geeft de film letterlijk een blik achter de schermen van het stuntdubbelwereldje, iets wat Tarantino altijd geboeid heeft. Dat merk je zeker aan zijn hele oeuvre en is bij Once Upon A Time In… Hollywood niet anders.

Dus waar wacht nog je op? Doe vandaag nog mee met onze wedstrijd en wie weet heeft de kerstman dit jaar wel een heel bijzonder pakje voor jou in petto ;-). Succes! En voor zij die niet meer kunnen wachten: Once Upon A Time In… Hollywood is vanaf vandaag (20/12) beschikbaar op Blu-ray, dvd, 4K Ultra HD, digital download en op aanvraag.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539